Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Székesfehérvár Hosszú Dűlő kommunális hulladéka

Székesfehérvár Hosszú Dűlő illegális hulladéklerakataira bukkant a bejelentő a település külterületein, ami főként kommunális hulladékból tevődik össze. Külterületi sajátosság a határba kihordott szemét.

A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! A nyár folyamán futottam erre utoljára, de akkor nem tűnt ennyire szemetesnek ez a kis liget. Alapvetően kommunális hulladék zsákokban, illetve szétszórva. A környék sajátossága, hogy nem messze található a zártkertektől.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.05 – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

A Székesfehérvár Hosszú Dűlő helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek