Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász kérdezz-felelek videó a youtube-n

Hulladékvadász kérdezz-felelek videósorozatot indítunk a youtube -n a gyakran ismétlődő kérdések miatt. Reméljük minden kérdésedre választ adunk.

2018-as évben átalakítjuk a youtube csatornánkat, amin már több videót is közzé tennünk tőlünk szokatlan stílusban. Bízunk benne, hogy sokak majd örömüket lelkik a videók megtekintésében.

A Hulladékvadász youtube csatorna és a videóink ide kattintva elérhetőek.

A Hulladékvadász kérdezz-felelek mellett a csatornánkon az alábbi videósorozatok vannak

Kövesd figyelemmel a Hulladékvadász Youtube csatornáját. Folyamatosan bővülő videótárunk bemutatja az országos hulladékproblémát, ami lakóközösségeink közterületeit érinti. A csatorna tartalmazza az oldalunk csapatának terepszemléit, beszámolóit, illetve a hulladékvadászok (bejelentők) videóbejelentéseit.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek