Hulladékvadász kérdezz-felelek videó a youtube-n

Hulladékvadász kérdezz-felelek videósorozatot indítunk a youtube -n a gyakran ismétlődő kérdések miatt. Reméljük minden kérdésedre választ adunk.

2018-as évben átalakítjuk a youtube csatornánkat, amin már több videót is közzé tennünk tőlünk szokatlan stílusban. Bízunk benne, hogy sokak majd örömüket lelkik a videók megtekintésében.

A Hulladékvadász youtube csatorna és a videóink ide kattintva elérhetőek.

A Hulladékvadász kérdezz-felelek mellett a csatornánkon az alábbi videósorozatok vannak

Kövesd figyelemmel a Hulladékvadász Youtube csatornáját. Folyamatosan bővülő videótárunk bemutatja az országos hulladékproblémát, ami lakóközösségeink közterületeit érinti. A csatorna tartalmazza az oldalunk csapatának terepszemléit, beszámolóit, illetve a hulladékvadászok (bejelentők) videóbejelentéseit.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet