Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Enying és Balatonszabadi szétbombázott útja - Hulladekvadasz.hu

Enying és Balatonszabadi szétbombázott útja

Enying és Balatonszabadi között egy több kilométeres szakaszon a szemetelők konkréten szétbombázták szeméttel a két települést összekötő útszakaszt.

Legtöbb esetben a külterületekre hordott szemét mennyisége nem 1-2 tonnában hanem több száz, vagy ezer tonnában mérhető. Elképesztő az emberi igénytelenség, ami pár ezer forint megspórolásáért képesek véghezvinni.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Urak! A Somogy megyei Balatonszabadit a Fejér megyei Enyinggel összekötő út Somogy megyei szakaszán található szeméthalmazok. Az első képen rajt vannak a koordináták is.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.14. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési, elektronikai.

[codepeople-post-map]

Enying és Balatonszabadi közötti helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.