Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budatétény megállóhely szemetes mély árka - Hulladekvadasz.hu

Budatétény megállóhely szemetes mély árka

Budatétény megállóhely szemetes mély árkára hívja fel a figyelmet az egyik XXII. kerületi hulladékvadászunk. A terület vélhetően MÁV terület.

A közeli parkoló meg bevonzza a parkolóba szemetelni szerető szemetelőket. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Budapest, XXII. kerületben, Budatétény vasútállomáson és környékén, a vasútállomás déli oldalán, és onnan a Növény utca felé futó árokban több konténernyi kommunális szemét hever szanaszét, helyenként sittel színesítve. Gyakran járok erre, innen is tudom, hogy évek óta soha senki nem takarítja a területet. Valóban nehéz terep, mivel részben egy mély árok, de épp ezért melegágya a hulladékoknak.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.01. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Budatétény megállóhely helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz, illetve a MÁV-nak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...