Budatétény megállóhely szemetes mély árka

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Budatétény megállóhely szemetes mély árkára hívja fel a figyelmet az egyik XXII. kerületi hulladékvadászunk. A terület vélhetően MÁV terület.

A közeli parkoló meg bevonzza a parkolóba szemetelni szerető szemetelőket. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Budapest, XXII. kerületben, Budatétény vasútállomáson és környékén, a vasútállomás déli oldalán, és onnan a Növény utca felé futó árokban több konténernyi kommunális szemét hever szanaszét, helyenként sittel színesítve. Gyakran járok erre, innen is tudom, hogy évek óta soha senki nem takarítja a területet. Valóban nehéz terep, mivel részben egy mély árok, de épp ezért melegágya a hulladékoknak.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.01. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Budatétény megállóhely helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz, illetve a MÁV-nak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: