Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Budatétény megállóhely szemetes mély árka

Budatétény megállóhely szemetes mély árkára hívja fel a figyelmet az egyik XXII. kerületi hulladékvadászunk. A terület vélhetően MÁV terület.

A közeli parkoló meg bevonzza a parkolóba szemetelni szerető szemetelőket. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Budapest, XXII. kerületben, Budatétény vasútállomáson és környékén, a vasútállomás déli oldalán, és onnan a Növény utca felé futó árokban több konténernyi kommunális szemét hever szanaszét, helyenként sittel színesítve. Gyakran járok erre, innen is tudom, hogy évek óta soha senki nem takarítja a területet. Valóban nehéz terep, mivel részben egy mély árok, de épp ezért melegágya a hulladékoknak.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.01. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális.

A Budatétény megállóhely helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz, illetve a MÁV-nak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek