Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Debrecen Medok utca hulladéklerakata

Debrecen Medok utca illegális hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentő. Állítása szerint legalább egy konténernyi szemét van az utcába kiszórva.

Egymaga két zsáknyi szemetet összeszedett. A többire sajnos nincs kapacitása. Várja az illetékes szervek cselekedetét.

Debrecen Medok utca hulladékhalma egy a sok közül. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Debrecen Medok utca hulladékhalma egy a sok közül. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Szeretném megkérdezni hogy Debrecenben ,lehet-e szó arról hogy az utcánkban,meg jelent szemetet ,el vigyék? Ha hétvégén,kerülne rá sor,még segítenénk is! mert a saját érdekünk is.A tapasztalat hogy elkezdik valahova le rakni,és aztán szépen oda szoknak. Már két zsáknyit fel szedtem. mikor lehet számítani rá hogy elviszik? Cím: Debrecen, Medok utca 48 szám előtt.”

Hulladék jellege: kommunális.

Debrecen Medok utca helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek