Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debrecen Medok utca hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Debrecen Medok utca hulladéklerakata

Debrecen Medok utca illegális hulladéklerakatára lett figyelmes a bejelentő. Állítása szerint legalább egy konténernyi szemét van az utcába kiszórva.

Egymaga két zsáknyi szemetet összeszedett. A többire sajnos nincs kapacitása. Várja az illetékes szervek cselekedetét.

Debrecen Medok utca hulladékhalma egy a sok közül. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Debrecen Medok utca hulladékhalma egy a sok közül. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Szeretném megkérdezni hogy Debrecenben ,lehet-e szó arról hogy az utcánkban,meg jelent szemetet ,el vigyék? Ha hétvégén,kerülne rá sor,még segítenénk is! mert a saját érdekünk is.A tapasztalat hogy elkezdik valahova le rakni,és aztán szépen oda szoknak. Már két zsáknyit fel szedtem. mikor lehet számítani rá hogy elviszik? Cím: Debrecen, Medok utca 48 szám előtt.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Debrecen Medok utca helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...