Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
RTL Klub Reggeli műsorában a Hulladékvadász! - Hulladekvadasz.hu

RTL Klub Reggeli műsorában a Hulladékvadász!

Az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt a Hulladekvadasz.hu -tól Szebenyi Péter, környezetmérnök. A téma az illegális hulladék és az ellene vívott harc volt.

A műsor családias, baráti jellegét szakította ketté az illegális hulladéklerakások komoly és szomorú témája. Erről beszélgettek közel negyed órán át a Reggeli műsor műsorvezetői, Peller Mariann, Peller Anna és Lukács Miki, illetve Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke. Többek közt szó volt arról, hogy az RTL Klub stúdiójától mindössze pár méterre lévő parkolót telehordják ismeretlenek szeméttel.

Erről korábban az oldalunkra is érkezett bejelentés, amiből még számunkra se derült ki a helyszín igen komoly hulladékproblémája. Továbbá szó esett az oldal, illetve az alapítvány működéséről és arról, hogy mindezt önkéntes módon, saját költségen végezzük, hiszen hiszünk a környezetvédelem jó ügyében, abban, hogy a környezetvédelem a jövőnk záloga.

Köszönjük a meghívást az RTL Klub Reggeli műsorának a szerkesztőinek és azt, hogy teret engednek a műsorukban az ilyen jellegű tevékenységek bemutatásának.

De ha még kérdésed volna a Hulladékvadásszal, a hulladékvadászattal kapcsolatban, akkor tekintsd meg a Hulladékvadász youtube csatorna legutóbbi Kérdezz-felelek videóját!

You may also like...