Szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezése

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezésére hívja fel a figyelmet helyi hulladékvadászunk, amiben jól kivehető, hogy pet-palackokkal van tele a patak.

Erre mondhatnánk azt, hogy “Nesze neked óceáni szemétszigetek, nekünk semmi közünk hozzá!” – Frászt! Sok kicsi sokra megy és ez is egy kicsi része az óceáni szemétszigetek hulladékproblémájának. Szombathelyről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Szombathelyen a Zrínyi Ilona 39 oldalán a Gyöngyös patakban felhalmozódott műanyag és vegyszeres palackok rongálják a környezet képét és egyben a vizet is szennyezik. Nem tudtam megközelíteni a területet .Kérem szíves intézkedésüket az eltávolításban.”

Sajnos sokaknak az ilyen kis jelentéktelen szennyezés nem jelent semmit, de ezek összeadódva adják az óceáni szemétszigetek jelenségét.

Hulladék jellege: műanyag, vegyi, veszélyes.

[codepeople-post-map]

A szombathelyi Gyöngyös-patak helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: