Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezése - Hulladekvadasz.hu

Szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezése

A szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezésére hívja fel a figyelmet helyi hulladékvadászunk, amiben jól kivehető, hogy pet-palackokkal van tele a patak.

Erre mondhatnánk azt, hogy „Nesze neked óceáni szemétszigetek, nekünk semmi közünk hozzá!” – Frászt! Sok kicsi sokra megy és ez is egy kicsi része az óceáni szemétszigetek hulladékproblémájának. Szombathelyről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Szombathelyen a Zrínyi Ilona 39 oldalán a Gyöngyös patakban felhalmozódott műanyag és vegyszeres palackok rongálják a környezet képét és egyben a vizet is szennyezik. Nem tudtam megközelíteni a területet .Kérem szíves intézkedésüket az eltávolításban.”

Sajnos sokaknak az ilyen kis jelentéktelen szennyezés nem jelent semmit, de ezek összeadódva adják az óceáni szemétszigetek jelenségét.

Hulladék jellege: műanyag, vegyi, veszélyes.

[codepeople-post-map]

A szombathelyi Gyöngyös-patak helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...