Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezése


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A szombathelyi Gyöngyös-patak hulladékszennyezésére hívja fel a figyelmet helyi hulladékvadászunk, amiben jól kivehető, hogy pet-palackokkal van tele a patak.

Erre mondhatnánk azt, hogy “Nesze neked óceáni szemétszigetek, nekünk semmi közünk hozzá!” – Frászt! Sok kicsi sokra megy és ez is egy kicsi része az óceáni szemétszigetek hulladékproblémájának. Szombathelyről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Szombathelyen a Zrínyi Ilona 39 oldalán a Gyöngyös patakban felhalmozódott műanyag és vegyszeres palackok rongálják a környezet képét és egyben a vizet is szennyezik. Nem tudtam megközelíteni a területet .Kérem szíves intézkedésüket az eltávolításban.”

Sajnos sokaknak az ilyen kis jelentéktelen szennyezés nem jelent semmit, de ezek összeadódva adják az óceáni szemétszigetek jelenségét.

Hulladék jellege: műanyag, vegyi, veszélyes.

A szombathelyi Gyöngyös-patak helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek