Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladék-patthelyzet Érd és Sóskút határán

Hulladék-patthelyzet borzolja a kedélyeket Érd – Sóskút határán. A bejelentő állítása szerint beszélt már a helyi illetékesekkel, de ők a szomszédos településhez kötik a terület hulladékproblémáját.

Érdnek ezen területén gyakoriak az illegális hulladéklerakások. Hasonlóval találkozhatunk pár száz méterre arrébb Érd és Törökbálint határán is, ahol szintén a érdiek hordták a szemetüket át a szomszédos település területére. A képek ősszel készültek, de a hulladékprobléma megoldatlan azóta is.

Érd és Sóskút határa 2017 őszén, de a probléma most is aktuális. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Érd és Sóskút határa 2017 őszén, de a probléma most is aktuális. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Érd Földmunkás u. és Ötvös utca végénél kezdődik a külterület. Folyamatosan hordjak ki a szemetet. Beszéltem már érdi illetékesekkel arra hivatkoznak hogy ez mar Biatorbágyhoz vagy Sóskúthoz tartozik. De ezt a szemetet Érdiek hordják ki. Akadály kellene és kamera. Köszönöm intézkedésüket!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Hulladék-patthelyzet, ami Érd és Sóskút határán kialakult azt továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek