Hulladék-patthelyzet Érd és Sóskút határán

Hulladék-patthelyzet borzolja a kedélyeket Érd – Sóskút határán. A bejelentő állítása szerint beszélt már a helyi illetékesekkel, de ők a szomszédos településhez kötik a terület hulladékproblémáját.

Érdnek ezen területén gyakoriak az illegális hulladéklerakások. Hasonlóval találkozhatunk pár száz méterre arrébb Érd és Törökbálint határán is, ahol szintén a érdiek hordták a szemetüket át a szomszédos település területére. A képek ősszel készültek, de a hulladékprobléma megoldatlan azóta is.

Érd és Sóskút határa 2017 őszén, de a probléma most is aktuális. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Érd és Sóskút határa 2017 őszén, de a probléma most is aktuális. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Érd Földmunkás u. és Ötvös utca végénél kezdődik a külterület. Folyamatosan hordjak ki a szemetet. Beszéltem már érdi illetékesekkel arra hivatkoznak hogy ez mar Biatorbágyhoz vagy Sóskúthoz tartozik. De ezt a szemetet Érdiek hordják ki. Akadály kellene és kamera. Köszönöm intézkedésüket!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Hulladék-patthelyzet, ami Érd és Sóskút határán kialakult azt továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet