Hulladék-patthelyzet Érd és Sóskút határán

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hulladék-patthelyzet borzolja a kedélyeket Érd – Sóskút határán. A bejelentő állítása szerint beszélt már a helyi illetékesekkel, de ők a szomszédos településhez kötik a terület hulladékproblémáját.

Érdnek ezen területén gyakoriak az illegális hulladéklerakások. Hasonlóval találkozhatunk pár száz méterre arrébb Érd és Törökbálint határán is, ahol szintén a érdiek hordták a szemetüket át a szomszédos település területére. A képek ősszel készültek, de a hulladékprobléma megoldatlan azóta is.

Érd és Sóskút határa 2017 őszén, de a probléma most is aktuális. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Érd és Sóskút határa 2017 őszén, de a probléma most is aktuális. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Érd Földmunkás u. és Ötvös utca végénél kezdődik a külterület. Folyamatosan hordjak ki a szemetet. Beszéltem már érdi illetékesekkel arra hivatkoznak hogy ez mar Biatorbágyhoz vagy Sóskúthoz tartozik. De ezt a szemetet Érdiek hordják ki. Akadály kellene és kamera. Köszönöm intézkedésüket!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Hulladék-patthelyzet, ami Érd és Sóskút határán kialakult azt továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: