Szuglói körvasút hulladéksor Budapesten

A Szuglói körvasút hulladéksor keserű állapotaira hívja fel a figyelmet a bejelentő Budapest XIV. kerületéből a MÁV vasútvonalain mentén.

A helyszínről már nem az első bejelentés kaptuk. A hulladékprobléma állandóan jelen van a MÁV vonalai mellett, ami mindig elmondható, hogy nem a Társaság az okozója. Zugló korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A MÁV vasútvonalai mellett szokásos állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A MÁV vasútvonalai mellett szokásos állapotok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tiszteletem! A Szuglói körvasút sor Istvánffy utca és Erzsébet királyné útja közötti szakaszát térképeztem fel hulladékok terén. Ehhez készítettem egy térképes jelölést, melyen pirossal szerepelnek a fellelt hulladékok.

A körvasút sor szelektív hulladékgyűjtője, ismerős? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A körvasút sor szelektív hulladékgyűjtője, ismerős? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Találtam zöldhulladékot, kommunálist, gumiabroncsot, műanyag palackokat, építési hulladékot és sok mást is. Köszönöm a munkájukat!”

A szemetes helyszínek a körvasút soron. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemetes helyszínek a körvasút soron. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: zöldhulladék, kommunális, gumiabroncs, műanyag palackok, építési hulladék.

A Szuglói körvasút sor helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet