Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kiskunlacháza buszmegállójában építési hulladéka

Kiskunlacháza Háromöles buszmegálló építési hulladékára lett figyelmes a bejelentő, aki ebben az esetben a bejelentés tolmácsa, mert ő is csak kapta a bejelentést.

Frissítve
2018.04.12.

Röpke egy hónap alatt a terület megtisztításra került. Erről tájékoztatott bennünket a Kiskunlacháza Önkormányzata
“Kiskunlacháza külterületi “Háromöles” buszmegálló szemetes környezetével kapcsolatos bejelentését köszönjük és tájékoztatom, hogy a szemetet Önkormányzatunk karbantartó csoportja összeszedte, és elszállította. A buszmegálló tiszta lett,erről fényképet csatolok.”

Köszönjük az illetékes önkormányzatnak a kialakult szemetes utcakép felszámolását.


Korábban
2018.03.12.

Nagy öröm számunkra, hogy akinek nincs módja bejelenteni az elküldi egy olyan hulladékvadász társának a bejelentését, aki tovább tudja küldeni hozzánk. Továbbá ez egyben a település első bejelentése is Pest megyéből.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Nem saját kép, más helyett teszem a bejelentést. Megkérdeztem a helyszínt. Ezt az üzenetet kaptam: “51-es úton van.Háromöles megálló.” Megtaláltam a koordinátát a térképen.”

Hulladék jellege: építési.

Kiskunlacháza helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet