Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kiskunlacháza buszmegállójában építési hulladéka - Hulladekvadasz.hu

Kiskunlacháza buszmegállójában építési hulladéka

Kiskunlacháza Háromöles buszmegálló építési hulladékára lett figyelmes a bejelentő, aki ebben az esetben a bejelentés tolmácsa, mert ő is csak kapta a bejelentést.

Frissítve
2018.04.12.

Röpke egy hónap alatt a terület megtisztításra került. Erről tájékoztatott bennünket a Kiskunlacháza Önkormányzata
„Kiskunlacháza külterületi „Háromöles” buszmegálló szemetes környezetével kapcsolatos bejelentését köszönjük és tájékoztatom, hogy a szemetet Önkormányzatunk karbantartó csoportja összeszedte, és elszállította. A buszmegálló tiszta lett,erről fényképet csatolok.”

Köszönjük az illetékes önkormányzatnak a kialakult szemetes utcakép felszámolását.


Korábban
2018.03.12.

Nagy öröm számunkra, hogy akinek nincs módja bejelenteni az elküldi egy olyan hulladékvadász társának a bejelentését, aki tovább tudja küldeni hozzánk. Továbbá ez egyben a település első bejelentése is Pest megyéből.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Nem saját kép, más helyett teszem a bejelentést. Megkérdeztem a helyszínt. Ezt az üzenetet kaptam: „51-es úton van.Háromöles megálló.” Megtaláltam a koordinátát a térképen.”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Kiskunlacháza helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...