Malomkő utca hulladéklerakatai Kerepesen

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Malomkő utca melletti hulladéklerakatokra bukkant kerepesi hulladékvadászunk. A környezetgyalázáson túl süket fülekre talált minden hivatalos fórumon.

Sajnos általános tény, hogy a szemetelőket egyelőre se jogszabály, se kerítés nem állítja meg, amíg nincsenek komoly szankciók ellenük. A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Üdvözlöm! Kerepesen lakom, ahol az illegális szemétlerakás mindennapos. 2017. júliusa óta lakom itt, az Önkormányzatnál személyesen is voltam bent ez ügyben, ahol kért a jegyző, hogy küldjem el e-mailban a fényképeket, amiket ott is megmutattam neki. Ezt már 3x megtettem, de egyszer sem kaptam választ sem a bejelentésemre. A jegyző személyes találkozásunkkor azt mondta, hogy sajnos ez a probléma nem szüntethető meg, mert az elkövetőket nem tudják megfelelően szankcionálni. Gondolom ebből a megfontolásból nem is válaszolnak a bejelentésemre, és nem is tesznek érdemben semmit a szeméthegyekkel. Ezúton kérem a Hulladékvadászt, hogy segítsen!!!

A fotók amiket küldtem a Szilas-patak és az azzal párhuzamosan futó Malomkő utca között, a Telep utca meghosszabításában, annak bal oldalán található lerakatról készültek.
Köszönöm a segítséget! “

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A Malomkő utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: