Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Malomkő utca hulladéklerakatai Kerepesen

A Malomkő utca melletti hulladéklerakatokra bukkant kerepesi hulladékvadászunk. A környezetgyalázáson túl süket fülekre talált minden hivatalos fórumon.

Sajnos általános tény, hogy a szemetelőket egyelőre se jogszabály, se kerítés nem állítja meg, amíg nincsenek komoly szankciók ellenük. A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Üdvözlöm! Kerepesen lakom, ahol az illegális szemétlerakás mindennapos. 2017. júliusa óta lakom itt, az Önkormányzatnál személyesen is voltam bent ez ügyben, ahol kért a jegyző, hogy küldjem el e-mailban a fényképeket, amiket ott is megmutattam neki. Ezt már 3x megtettem, de egyszer sem kaptam választ sem a bejelentésemre. A jegyző személyes találkozásunkkor azt mondta, hogy sajnos ez a probléma nem szüntethető meg, mert az elkövetőket nem tudják megfelelően szankcionálni. Gondolom ebből a megfontolásból nem is válaszolnak a bejelentésemre, és nem is tesznek érdemben semmit a szeméthegyekkel. Ezúton kérem a Hulladékvadászt, hogy segítsen!!!

A fotók amiket küldtem a Szilas-patak és az azzal párhuzamosan futó Malomkő utca között, a Telep utca meghosszabításában, annak bal oldalán található lerakatról készültek.
Köszönöm a segítséget! “

Hulladék jellege: kommunális, építési.

A Malomkő utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet