Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.




Banki átutalással ide kattintva.

Nagymaros Kéktúra nyomvonalán csúnya hulladék

Nagymaros Kéktúra nyomvonalát valószínűleg arra járó turisták sörös dobozokkal, és  csúnya hulladékkal szennyezzék be. Sajnos nem vigyázunk a természetre.

A település első bejelentése is egyben ez. Továbbítjuk a bejelentést az illetékes szerveknek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Nagymaroson a megadott helyszínen rengeteg hulladék, műanyag csúfítja a kilátó felől lefolyó patak medrét. Nagyon szomorú látvány,  mivel  csodás erdei környezetben éktelenkedik a rengeteg szemét, eldobált sörös doboz, műanyagpalack. Ráadásul kéktúra útvonal. kb. 47°47’19.5″N 18°56’59.2″E -től felfelé, az erdő irányába, a patak mentén.”

Hulladék jellege: kommunális.

Nagymaros Kéktúra helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet