Nagymaros Kéktúra nyomvonalán csúnya hulladék

Nagymaros Kéktúra nyomvonalát valószínűleg arra járó turisták sörös dobozokkal, és  csúnya hulladékkal szennyezzék be. Sajnos nem vigyázunk a természetre.

A település első bejelentése is egyben ez. Továbbítjuk a bejelentést az illetékes szerveknek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Nagymaroson a megadott helyszínen rengeteg hulladék, műanyag csúfítja a kilátó felől lefolyó patak medrét. Nagyon szomorú látvány,  mivel  csodás erdei környezetben éktelenkedik a rengeteg szemét, eldobált sörös doboz, műanyagpalack. Ráadásul kéktúra útvonal. kb. 47°47’19.5″N 18°56’59.2″E -től felfelé, az erdő irányába, a patak mentén.”

Hulladék jellege: kommunális.

Nagymaros Kéktúra helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet