Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nagymaros Kéktúra nyomvonalán csúnya hulladék - Hulladekvadasz.hu

Nagymaros Kéktúra nyomvonalán csúnya hulladék

Nagymaros Kéktúra nyomvonalát valószínűleg arra járó turisták sörös dobozokkal, és  csúnya hulladékkal szennyezzék be. Sajnos nem vigyázunk a természetre.

A település első bejelentése is egyben ez. Továbbítjuk a bejelentést az illetékes szerveknek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Nagymaroson a megadott helyszínen rengeteg hulladék, műanyag csúfítja a kilátó felől lefolyó patak medrét. Nagyon szomorú látvány,  mivel  csodás erdei környezetben éktelenkedik a rengeteg szemét, eldobált sörös doboz, műanyagpalack. Ráadásul kéktúra útvonal. kb. 47°47’19.5″N 18°56’59.2″E -től felfelé, az erdő irányába, a patak mentén.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Nagymaros Kéktúra helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...