Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Füleki köz romló köztisztasági állapotai

A Füleki köz romló köztisztasági állapotaira hívja fel a figyelmet a ferencvárosi bejelentőnk. Állítása szerint az utóbbi egy évben mocskosabbak az utcák.

Frissítve
2018.06.01.

Újabb bejelentés érkezett a korábbi helyszínről. Sajnos a probléma 3 hónap távlatában sem oldódott meg:
“Aszódi lakótelep a Merényi Gusztáv kórház mögött, és annak közvetlen környezete. Budapest itt szeméttelepévé változott, füvet nem nyírják. A hajléktalanok minden sarkon szeméthalmot hagynak maguk mögött. A rendes lakók pedig, semmit sem tehetnek. A szociális intézmény és környéke is, pedig szinten borzasztóan elhanyagolt rendelten és büdös.”
A bejelentő szerint hosszú ideje ápolatlan állapotok uralkodnak a környéken. / Fotó: hulladekvadasz.hu - 2018.05.31.

A bejelentő szerint hosszú ideje ápolatlan állapotok uralkodnak a környéken. / Fotó: hulladekvadasz.hu – 2018.05.31.

Köszönjük az újabb bejelentést a helyszínről.


Korábban
2018.03.14.

Budapest IX. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetők. Reméljük a bejelentés hatására a terület hulladékproblémái hamarosan megoldódnak.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! A tavalyi évben került egy két zsák háztartási szemét lerakása a 1097 Budapest, Füleki köz -be, ahova már építési törmeléktől kezdve, háztartási gépeken keresztül minden lerakásra került. Gyerekeink ezen a kis részen bicikliznek, fociznak a lakótelepen, de most hogy jön a tavasz büdös a hatalmas szemét kupac és a szél is eléggé széthordta már a szemetet. Arról nem is beszélve, hogy az egész Aszódi lakótelepet az utóbbi jó pár hónapban messziről elkerülik a közterület munkásai mindenhol szétdobált szemét, lassan az egész telep egy nagy szemétdomb. 

Kérem Önöknek a hathatós közbenjárását az Önkormányzatnál. 11 éve élek itt a telepen, de ilyen tarthatatlan állapot még sosem volt. 🙁 Kérem, amennyiben tudok Önnek még bármilyen információt adni jelezzék részemre.

Hulladék jellege: kommunális.

A Füleki köz helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek