Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Füleki köz romló köztisztasági állapotai - Hulladekvadasz.hu

Füleki köz romló köztisztasági állapotai

A Füleki köz romló köztisztasági állapotaira hívja fel a figyelmet a ferencvárosi bejelentőnk. Állítása szerint az utóbbi egy évben mocskosabbak az utcák.

Frissítve
2018.06.01.

Újabb bejelentés érkezett a korábbi helyszínről. Sajnos a probléma 3 hónap távlatában sem oldódott meg:
„Aszódi lakótelep a Merényi Gusztáv kórház mögött, és annak közvetlen környezete. Budapest itt szeméttelepévé változott, füvet nem nyírják. A hajléktalanok minden sarkon szeméthalmot hagynak maguk mögött. A rendes lakók pedig, semmit sem tehetnek. A szociális intézmény és környéke is, pedig szinten borzasztóan elhanyagolt rendelten és büdös.”
A bejelentő szerint hosszú ideje ápolatlan állapotok uralkodnak a környéken. / Fotó: hulladekvadasz.hu - 2018.05.31.

A bejelentő szerint hosszú ideje ápolatlan állapotok uralkodnak a környéken. / Fotó: hulladekvadasz.hu – 2018.05.31.

Köszönjük az újabb bejelentést a helyszínről.


Korábban
2018.03.14.

Budapest IX. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetők. Reméljük a bejelentés hatására a terület hulladékproblémái hamarosan megoldódnak.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! A tavalyi évben került egy két zsák háztartási szemét lerakása a 1097 Budapest, Füleki köz -be, ahova már építési törmeléktől kezdve, háztartási gépeken keresztül minden lerakásra került. Gyerekeink ezen a kis részen bicikliznek, fociznak a lakótelepen, de most hogy jön a tavasz büdös a hatalmas szemét kupac és a szél is eléggé széthordta már a szemetet. Arról nem is beszélve, hogy az egész Aszódi lakótelepet az utóbbi jó pár hónapban messziről elkerülik a közterület munkásai mindenhol szétdobált szemét, lassan az egész telep egy nagy szemétdomb. 

Kérem Önöknek a hathatós közbenjárását az Önkormányzatnál. 11 éve élek itt a telepen, de ilyen tarthatatlan állapot még sosem volt. 🙁 Kérem, amennyiben tudok Önnek még bármilyen információt adni jelezzék részemre.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Füleki köz helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...