Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hatalmas hulladékhegy Érd kertvárosában - Hulladekvadasz.hu

Hatalmas hulladékhegy Érd kertvárosában

Ritkán látni ennyi hulladékot egy helyen lakóövezetben, de a képek tanúsága szerint egy hatalmas hulladékhegy található Érd kertvárosi részén. 

A bejelentés helyszínén több tonna építési, kommunális és egyéb vegyes hulladék leledzik. Megdöbbentő, hogy egy kertvárosi övezetben ilyen előfordulhat. A bejelentő szerint a hatalmas hulladékhegy három különböző telken fekszik. A képek alapján a hulladék mennyiségének nagysága és tárolása miatt közegészségügyi aggályokat is felvethet a bejelentés helyszíne. Továbbítjuk a bejelentést az illetékes önkormányzathoz.

Hatalmas hulladékhegy Érden. / Fotó: hulladekvadasz.hu - 2018.02.16.

Hatalmas hulladékhegy Érden. / Fotó: hulladekvadasz.hu – 2018.02.16.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! A házmagasság fölé emelt és három telket kitevő kommunális szeméthegy az  érdi Vadlúd utcát szegélyezi Tárnok határában, az érdi Ruca utcával szemben. A Vadlúd utca az érdi LKe-2 besorolású kertvárosias lakóövezet határa.

A Vadlúd utca ezen szakaszán az utca egyik oldala Érdhez, a másik Tárnokhoz tartozik. A rothadó szeméthalmok bűze, a rágcsáló- és légyszaporulat, valamint a magán-hulladéklerakó veszélyes hulladékainak por- és légszennyezése „nem ismeri” a közigazgatási határokat.

Hagyományos beépítésű és jelentős  közúti-  valamint autóbusz forgalommal érintett, döntően családi házas lakóterület, amelynek tárnoki részén egymás mellett sorjázó hulladéklerakatokra és tisztázatlan eredetű vegyes hulladékhegyekre, kommunális szeméthalmokra, rozsdatelepülésre nyílik egyre pusztítóbb kilátás.  

Az érdi Vadlúd utcában ezt látják az ott élők. / Fotó: hulladekvadasz.hu - 2018.02.16.

Az érdi Vadlúd utcában ezt látják az ott élők. / Fotó: hulladekvadasz.hu – 2018.02.16.

A képen mutatott  vegyes szeméthegy a Ruca utcából fotózva készült, ami a 042/14 helyrajzi számú ingatlant beborító látványnak csak egy része.”

A bejelentés időpontja: 2018.02.16. – A bejelentést közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési, veszélyes, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A hatalmas hulladékhegy Érd kertvárosi helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...