Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemetelők levadászva, avagy a probléma gyökerei - Hulladekvadasz.hu

Szemetelők levadászva, avagy a probléma gyökerei

A Szemetelők levadászva című youtube videónkban bemutatjuk, hogy hogyan szemetelnek az emberek, avagy az illegális hulladéklerakások gyökerei, a szemetelők.

A szemetelők sziszifuszi munkájuk alkalmával sorozatosan gyalázzák és teszik tönkre az épített és a természetes környezetünket, amivel súlyos károkat okoznak a terület tulajdonosainak, az illetékes szerveknek és nem utolsósorban a környezetnek, benne élő élőlényeknek. Nem beszélve arról, hogy a takarítási, rendberakási munkálatokat a mi adóforintunkból hajtják végre.

A szemetelőket bemutató videónkban korábbi évek tettenéréseit mutatjuk be. Természetesen a személyiségi jogok védelme érdekében az arcokat, az autók rendszámait kitakartuk. Nem a személyek ellen akarunk uszítani, hanem a cselekménytől elvenni a leendő szemetelő kedvét. Sose lehet tudni mikor kire figyel éppen egy kamera, vagy éppen nem jár-e arra az illetékes hatóság.

Kik a szemetelők?
Szinte bárki lehet, vagy bárki azzá válhat. Köztünk élnek. Úgy terjed, mint egy vírus. Kezdve itt a legfiatalabbtól, egészen az idős nénikékig. Meglepő videók találhatóak az interneten kitakart vagy kitakaratlan arcok mutatásával. A legtöbb tettenéréses felvétel a rendőrségekre, bíróságokra kerül. De sajnos így is elenyésző a számuk. A legtöbb szemetelő, akár egész életen át lebukás nélkül végzi környezetgyalázó tevékenységét.

Mennyi illegális hulladéklerakat lehet ma Magyarországon?
A hulladekvadasz.hu -ra két év alatt több mint 3000 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés érkezett, ami természetesen nem fedi le a teljes mennyiséget. Valószínűleg ennek a számnak a 10, de akár 100-szorosa is lehet, ami több ezer, de akár milliárd tonnányi illegális hulladéklerakást rejthet magában. Az eddig beérkezett bejelentések a Hulladékvadászok Nagy-térképén elérhetőek és nyomon követhetőek azok megoldásai is.

Szemetelők levadászva című videónkkal elgondolkodtatni szeretnénk a leendő és jelenlegi szemetelőket is, hogy ne folytassa még gondolatban se ennek a mocskos tevékenységnek a végzését.

Miért is?
Az illegálisan kihelyezett hulladék elszállítását az illetékes szervek végzik, akik mindezt csak a központilag rendelkezésre álló költségvetésből tudják lehívni és elkülöníteni a takarítási összegeket.

Takarítási összegek = A te általad is befizetett adóforintok
A takarításra és rendbetételre költött minden egyes forint, a magyar állampolgárok adóforintja is egyben. Ergo, aki szemetel önmagát is meglopja vele, nem csak a lakosság 99%-át.

Hulladékvadász.hu -nak mi a célja?
Az oldalunk létrehozásának legfőbb oka, hogy az utcán hever a szemét, amivel eddig szinte senki se foglalkozott olyan mértékben mint a szerkesztőségünk. Ez egy súlyos morális probléma is egyben, hogy mi visz arra valakit, hogy hulladékát illegálisan helyezze el bármilyen közterületen.

JÖN Alapítvány
Ha támogatnád az oldal, a környezetmegvédő tevékenységünket, akkor az oldal üzemeltető alapítványt kell támogatnod. Ennek lehetőségeiről ide kattintva tudsz tájékozódni.

You may also like...