Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Darazsaktól hemzsegő roncs Miskolcon

Darazsaktól hemzsegő roncs autóra bukkant egyik miskolci hulladékvadászunk. Megdöbbentő, hogy a 2011-es Google Maps képen is ott szerepel az autó.

Frissítve
2018.04.03.

A bejelentő jelezte számunkra, hogy a területről elvitték a roncsautót
“Kedves Hulladékvadász! Örömmel értesítem, hogy az autó, amely több, mint 8-10 éve rontja az utcaképet, elszállításra került! Helyén csak egy kiszáradt folt maradt! Hálásan köszönjük a segítséget!”

Köszönjük az illetékes szerveknek a gépjármű elszállítását és a bejelentőnek a bejelentést.


Korábban
2018.03.16.

A bejelentő szerint a gépjármű már több, mint 8 éve rontja az utca képét és emellett veszélyes is. A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni. Továbbá a roncsautókkal kapcsolatos bejelentések itt elérhetőek.

A képek alapján kiváló a fényezés, az idő vas foga nem fog az autón. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képek alapján kiváló a fényezés, az idő vas foga nem fog az autón. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A képeken látható autó már kb. 8-10 éve áll az ingatlanunk hátsó bejáratánál. Kereke leeresztve, rendszám nincs,  a darazsak belefészkeltek, így veszélyes is, ráadásul süllyed a földbe. Miatta nem tudunk füvet nyírni, rendben tartani a járda részt. (Aszfaltozott járda nincs) Többször volt rajta büntető cetli, de nem történt semmi.  Már régen jeleztük az önkormányzati rendészeten. Szintén nem történt semmi. Szeretnénk végre elszállíttatni a portánkról! A 2011-es google maps képeken is szerepel.”

A roncs autó már 2011 óta ott van a Google Maps szerint. / Fotó: Google Maps

A roncs autó már 2011 óta ott van a Google Maps szerint. / Fotó: Google Maps

Helyszín: Báthory sor 73 szám mögött, a Nyírjes utca 6 előtt (Miskolc, 3533,BAZ)

A darazsaktól hemzsegő roncs helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek