Darazsaktól hemzsegő roncs Miskolcon

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Darazsaktól hemzsegő roncs autóra bukkant egyik miskolci hulladékvadászunk. Megdöbbentő, hogy a 2011-es Google Maps képen is ott szerepel az autó.

Frissítve
2018.04.03.

A bejelentő jelezte számunkra, hogy a területről elvitték a roncsautót
“Kedves Hulladékvadász! Örömmel értesítem, hogy az autó, amely több, mint 8-10 éve rontja az utcaképet, elszállításra került! Helyén csak egy kiszáradt folt maradt! Hálásan köszönjük a segítséget!”

Köszönjük az illetékes szerveknek a gépjármű elszállítását és a bejelentőnek a bejelentést.


Korábban
2018.03.16.

A bejelentő szerint a gépjármű már több, mint 8 éve rontja az utca képét és emellett veszélyes is. A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni. Továbbá a roncsautókkal kapcsolatos bejelentések itt elérhetőek.

A képek alapján kiváló a fényezés, az idő vas foga nem fog az autón. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A képek alapján kiváló a fényezés, az idő vas foga nem fog az autón. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A képeken látható autó már kb. 8-10 éve áll az ingatlanunk hátsó bejáratánál. Kereke leeresztve, rendszám nincs,  a darazsak belefészkeltek, így veszélyes is, ráadásul süllyed a földbe. Miatta nem tudunk füvet nyírni, rendben tartani a járda részt. (Aszfaltozott járda nincs) Többször volt rajta büntető cetli, de nem történt semmi.  Már régen jeleztük az önkormányzati rendészeten. Szintén nem történt semmi. Szeretnénk végre elszállíttatni a portánkról! A 2011-es google maps képeken is szerepel.”

A roncs autó már 2011 óta ott van a Google Maps szerint. / Fotó: Google Maps

A roncs autó már 2011 óta ott van a Google Maps szerint. / Fotó: Google Maps

Helyszín: Báthory sor 73 szám mögött, a Nyírjes utca 6 előtt (Miskolc, 3533,BAZ)

[codepeople-post-map]

A darazsaktól hemzsegő roncs helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: