Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Érdi Jysk szemetes környezete

Az érdi Jysk melletti elfogadhatatlan állapotokról tudósít egyik felháborodott hulladékvadászunk. A területen háztartási, műanyag és üveg hulladék is megtalálható.

A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bútorbolt szemetes környezete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bútorbolt szemetes környezete. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ilyen jól néz ki az érdi Jysk melletti kis zöld terület. Hihetetlen hogy nincs egy emberük aki kimenne és összeszedné a szemetet.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, üveg.

Az érdi Jysk szemetes környezetéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a Jysk helyi képviseletének.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek