Monumentális építési hulladékhegy Veresegyház határában (videóval)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A monumentális építési hulladékhegy Veresegyház határában. Több száz vagy ezer tonna építési hulladékról van szó. Vajon ki hordhatta ide?

Meglepő és egyben gyanús, hogy hogy került egyik hétről a másikra ki ez a rengeteg építési hulladék a település Ivacs városrészéreKorábban a településről több bejelentés is érkezett, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Több száz tonnányi építési hulladék Veresegyház Ivacs városrészében. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Több száz tonnányi építési hulladék Veresegyház Ivacs városrészében. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Segítséget szeretnék kérni, nem tudom hova fordulhatnék a problémával. Veresegyház-Ivacsok részén egy kedvelt kirándulóhelyen óriási mennyiségben jelent meg építési törmelék. kb. 5-6méter széles sávban kb. 100-150méter hosszan. Terjednek olyan pletykák hogy ezt a hulladékot az önkormányzat helyezte el itt és ebben a formában.

Monumentális építési hulladékhegy határában

Monumentális építési hulladékhegy képződményére leltek Veresegyház helyi hulladékvadászai. A kialakult állapotok a település, Ivacs városrészén található.#hulladékvadász #veresegyház #építésihulladék #hulladék

Közzétette: Hulladekvadasz.hu – 2018. március 17.

A veszélyes hulladék égetés óta (ami ettől a helytől pár száz méterre történt) már nem bízom az önkormányzat által közölt információban. Érdeklődni szeretnék mi a módja annak hogy a végére járjunk ennek a dolognak és lehetőleg minél hamarabb megszüntessük a helyzetet.

Vajon természetes képződmény ez vagy több teherautó ürítménye? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vajon természetes képződmény ez vagy több teherautó ürítménye? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A csatolt térképen pirossal jelzett részen az építési hulladék található, a zölddel jelzett részen pedig hatalmas mennyiségű zöldhulladék lerakó alakult ki az évek során.”

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

A monumentális építési hulladékhegy Veresegyház településéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: