Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Monumentális építési hulladékhegy Veresegyház határában (videóval)

A monumentális építési hulladékhegy Veresegyház határában. Több száz vagy ezer tonna építési hulladékról van szó. Vajon ki hordhatta ide?

Meglepő és egyben gyanús, hogy hogy került egyik hétről a másikra ki ez a rengeteg építési hulladék a település Ivacs városrészéreKorábban a településről több bejelentés is érkezett, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Több száz tonnányi építési hulladék Veresegyház Ivacs városrészében. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Több száz tonnányi építési hulladék Veresegyház Ivacs városrészében. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Segítséget szeretnék kérni, nem tudom hova fordulhatnék a problémával. Veresegyház-Ivacsok részén egy kedvelt kirándulóhelyen óriási mennyiségben jelent meg építési törmelék. kb. 5-6méter széles sávban kb. 100-150méter hosszan. Terjednek olyan pletykák hogy ezt a hulladékot az önkormányzat helyezte el itt és ebben a formában.

Monumentális építési hulladékhegy határában

Monumentális építési hulladékhegy képződményére leltek Veresegyház helyi hulladékvadászai. A kialakult állapotok a település, Ivacs városrészén található.#hulladékvadász #veresegyház #építésihulladék #hulladék

Közzétette: Hulladekvadasz.hu – 2018. március 17.

A veszélyes hulladék égetés óta (ami ettől a helytől pár száz méterre történt) már nem bízom az önkormányzat által közölt információban. Érdeklődni szeretnék mi a módja annak hogy a végére járjunk ennek a dolognak és lehetőleg minél hamarabb megszüntessük a helyzetet.

Vajon természetes képződmény ez vagy több teherautó ürítménye? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vajon természetes képződmény ez vagy több teherautó ürítménye? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A csatolt térképen pirossal jelzett részen az építési hulladék található, a zölddel jelzett részen pedig hatalmas mennyiségű zöldhulladék lerakó alakult ki az évek során.”

Hulladék jellege: építési.

A monumentális építési hulladékhegy Veresegyház településéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek