Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pesti határút földútja melletti hulladéklerakat

A kőbányai Pesti határút földútja melletti illegális hulladéklerakatra lett figyelmes kedves hulladékvadászunk, aki nem volt rest és Hulladékvadász applikációt használva levadászta trófeáját.

A területről nem az első esett, hogy bejelentés érkezik. Egy szinte gazdátlan zöldmezős területről van szó, ahova bárki bejárhat és nyomtalanul szemetelhet. Nincs erő, ami visszatartsa a szemetelőket. Budapest X. kerületének korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Pesti határútról nyíló földúton haladva jobbra fordulás után.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, üveg.

A Pesti határút földútja melletti helyszínről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek