Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemetes Duna-part a 6-os út mentén - Hulladekvadasz.hu

Szemetes Duna-part a 6-os út mentén

Szemetes Duna-part látványa teszi tönkre az arra járók látványvilágát a 6-os út mentén Budapest és Érd határán. Az illegális hulladéklerakások mennyisége folyamatosan nő a bejelentő szerint.

A terület évek óta a szemetelő hordák célpontja. Korábban a mostani helyszíntől pár száz méterre Budapest felé több illegális hulladéklerakás volt található, de az illetékes szervek a hulladék eltakarításán túl azon is ügyködtek, hogy a területre többé ne kerüljön szemét. Lezárták a ki és bejáratokat. A helyszín Budapesthez tartozik, azon belül is Budafok-Tétényhez. A kerületből kapott korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász.hu! Az alábbiakban bejelenteném, hogy Budapest határában a Harbor logisztikai központtal szemben a Dunaparton a töltés folyamatosan tele van szeméttel, és napról-napra egyre több van. A mellékelt 2 fotó ennek csak egy részét mutatja, (többet nem tudok feltölteni sajnos) de a térképen jelölt piros körökkel jelöltem, hogy a töltés mentén végig van szemét lerakva.

A bejelentő által küldött térkép, amin jelölte az illegális hulladéklerakások helyeit. / Fotó: Google Maps

A bejelentő által küldött térkép, amin jelölte az illegális hulladéklerakások helyeit. / Fotó: Google Maps

A többi képet, majd e-mailben küldöm. Egy sorompó/és vagy kamera sokat segítene itt is, mint a Nagytétényi Kastély magasságában, hogy ne tudjanak itt bejárni az autók, ezzel kicsit meg lehetne előzni a szemétlerakást. Sok sikert kívánok a munkátokhoz!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A szemetes Duna-part helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...