Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Halas utca szemétkupaca Kőbányán - Hulladekvadasz.hu

Halas utca szemétkupaca Kőbányán

Halas utca szemétkupacáról érkezett bejelentés Kőbányáról egyik kedves hulladékvadászunktól. A területen kommunális, építési hulladék, valamint gumiabroncs is megtalálható.

Frissítve
2018.04.13.

Kőbánya Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
„Tisztelt Címzett! Köszönettel vettük a Budapest X. kerület, Halas utca 40693/6 helyrajzi számú ingatlanon elszórtan található vegyes összetételű hulladékok ügyében továbbított lakossági bejelentést.

A 2018. március 28-án kelt levelemben felkértem az ingatlan kezelésért felelős Kőbánai Vagyonkezelő Zrt.-t a terület megtisztítására.”

Köszönjük a tájékoztatást a bejelentéssel kapcsolatban.


Korábban
2018.03.18.

A X. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Halas utca szemétkupacai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Halas utca szemétkupacai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! A képen látható szemétkupacokkal találkozom nap mint nap kutyasétáltatás közben. A Halas utca egy zsákutca melynek végén folyamatosan növekszik egy szemétkupac illetve az utca mellett található erdős rész illetve körvasútsor töltése is szemetes. Az erdős részt ősszel megritkította az önkormányzat, a kivágott fákat elvitte de a fák között megbújó szemetet azóta se sikerült. Gumiabroncsok, ruhák, építési törmelék…minden megtalálható a környéken. Elnézést a gyenge minőségű képekért, de remélem ez is elegendő. Köszönöm a segítségüket illetve az ország tisztaságáért végzett elkötelezett munkájukat.

Hulladék jellege: autógumi, kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Halas utca szemétkupacának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...