Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Halas utca szemétkupaca Kőbányán

Halas utca szemétkupacáról érkezett bejelentés Kőbányáról egyik kedves hulladékvadászunktól. A területen kommunális, építési hulladék, valamint gumiabroncs is megtalálható.

Frissítve
2018.04.13.

Kőbánya Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
“Tisztelt Címzett! Köszönettel vettük a Budapest X. kerület, Halas utca 40693/6 helyrajzi számú ingatlanon elszórtan található vegyes összetételű hulladékok ügyében továbbított lakossági bejelentést.

A 2018. március 28-án kelt levelemben felkértem az ingatlan kezelésért felelős Kőbánai Vagyonkezelő Zrt.-t a terület megtisztítására.”

Köszönjük a tájékoztatást a bejelentéssel kapcsolatban.


Korábban
2018.03.18.

A X. kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Halas utca szemétkupacai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Halas utca szemétkupacai. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász! A képen látható szemétkupacokkal találkozom nap mint nap kutyasétáltatás közben. A Halas utca egy zsákutca melynek végén folyamatosan növekszik egy szemétkupac illetve az utca mellett található erdős rész illetve körvasútsor töltése is szemetes. Az erdős részt ősszel megritkította az önkormányzat, a kivágott fákat elvitte de a fák között megbújó szemetet azóta se sikerült. Gumiabroncsok, ruhák, építési törmelék…minden megtalálható a környéken. Elnézést a gyenge minőségű képekért, de remélem ez is elegendő. Köszönöm a segítségüket illetve az ország tisztaságáért végzett elkötelezett munkájukat.

Hulladék jellege: autógumi, kommunális, építési.

Halas utca szemétkupacának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek