Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vízelvezető árok hulladéktorlasza Nagykátán - Hulladekvadasz.hu

Vízelvezető árok hulladéktorlasza Nagykátán

Vízelvezető árok hulladéktorlaszának helyszínéről érkezett bejelentés, Nagykátáról. Bejelentőnk próbálta önmaga megoldani a dugulást, de sajnos nem járt sikerrel.

Ez egyben a település első bejelentése is, amit továbbítunk az aktuális önkormányzatnak.

Vizsla szimatol a vízelvezető árok hulladéktorlaszánál. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vizsla szimatol a vízelvezető árok hulladéktorlaszánál. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Nagykátán van, a Terék bútoráruház mögött kb. 200 méterre. Ez egy vízelvezető árok lenne a lakott terület mögött a földek mentén. Csak az a baj, hogy nem tudja a funkcióját ellátni, annyi az egy helyre összehordott, szétmállott háztartási hulladék. Próbáltam kutya sétáltatás alatt kézzel megbontani, reménytelen. Ez alapján nekem másik koordináta jönne ki, mondjuk kb. a 47.428877, 19.738137, de nem én jártam ott.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A vízelvezető árok hulladéktorlaszának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...