Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gumiabroncs lerakat Komáromi út sarkán

Gumiabroncs lerakat képződményéra bukkant Budapest XIV. kerületi hulladékvadászunk a Komáromi út és a Rákospatak utca sarkán.

Nem az első eset, hogy Zuglóból gumiabroncs lerakatot jelentenek. Korábban beszámoltunk az úgynevezett boxutcából is. Lehet, hogy népszerű illegális lerakodó hely egyes gumiszervizek részére ez a XIV. kerület.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Gumiabroncs a Rákospatak utca 119-121-vel szemben, a Komáromi út sarkán a kis parkolóban és a járdán a bokor alatt.”

Hulladék jellege: gumiabroncs.

A gumiabroncs lerakat helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek