Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szeméttel szétbombázott vasúti gyalogos átkelő - Hulladekvadasz.hu

Szeméttel szétbombázott vasúti gyalogos átkelő

Szeméttel szétbombázott vasúti gyalogos átkelővel találta magát szemben egy helyi lakós Zuglóban, akit megdöbbentett helyszínen tapasztalt kritikán aluli állapotok.

A hulladékprobléma fennállásának egyik oka lehet a totális karbantartási hiány, ami rengeteg helyen sajnos tapasztalható a MÁV vonalai mellett.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szemét a vasúti gyalogos átkelő középső lejáratánál, illetve a lejárat másik oldala is ilyen.

A szemét a vasúti gyalogos átkelő nyugati lejáratánál a Tahi utcai vastelep mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemét a vasúti gyalogos átkelő nyugati lejáratánál a Tahi utcai vastelep mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési, elektronikai, kommunális.

[codepeople-post-map]

A szétbombázott vasúti gyalogos átkelő helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...