Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szeméttel szétbombázott vasúti gyalogos átkelő

Szeméttel szétbombázott vasúti gyalogos átkelővel találta magát szemben egy helyi lakós Zuglóban, akit megdöbbentett helyszínen tapasztalt kritikán aluli állapotok.

A hulladékprobléma fennállásának egyik oka lehet a totális karbantartási hiány, ami rengeteg helyen sajnos tapasztalható a MÁV vonalai mellett.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szemét a vasúti gyalogos átkelő középső lejáratánál, illetve a lejárat másik oldala is ilyen.

A szemét a vasúti gyalogos átkelő nyugati lejáratánál a Tahi utcai vastelep mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemét a vasúti gyalogos átkelő nyugati lejáratánál a Tahi utcai vastelep mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési, elektronikai, kommunális.

A szétbombázott vasúti gyalogos átkelő helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, illetve a MÁV-nak is.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek