Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Nyúl dűlő építési hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Nyúl dűlő építési hulladéklerakata

Nyúl dűlő építési hulladéklerakatára lett figyelmes székesfehérvári hulladékvadászunk. Újabb skalpjában bontási törmelékekre lett figyelmes, amiben veszélyes hulladék is található.

Frissítve
2018.07.24.

A bejelentőtől a helyszínről kapott nagyszerű hírt kaptuk:
„Tisztelt Szerkesztők! Nagyjából két hete jártam erre és ma örömmel tapasztaltam,  hogy megtisztították az utat. Nyilván a terület  tulajdonosa volt a szenvedő alany. Remélem sokáig így marad az út. „

Nyúl dűlő építési hulladéklerakata

Köszönjük az illetékes hatóságoknak a terület megtisztítását és a bejelentőnek a helyzetjelentést.


Frissítve
2018.04.23.

A bejelentőtől a helyszínről az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Tisztelt Szerkesztők! A lerakat tovább bővül 🙁 „

Reméljük a helyzet nem fokozódik tovább.


Korábban
2018.03.20.

A képen jól látható az építési hulladék mennyisége, illetve a benne lévő palalemez is található, ami azbeszt tartalmaz. Emiatt veszélyes hulladéknak minősül. A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A palalemezek azbeszt tartalmúak, emiatt veszélyes hulladéknak minősülnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A palalemezek azbeszt tartalmúak, emiatt veszélyes hulladéknak minősülnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Szerkesztők! Bizalmam töretlen Önök felé, így változatlanul küldeni fogom a bejelentéseket a fellelt illegális hulladéklerakótoktól. Remélem utolérik magukat és fel/ illetve bejelentésre kerülnek a megküldött bejelentések. Annál is inkább, mert megtisztított helyről is írtam.  Nos a mostani lelet: Ma délután kutyasétáltatás közben találtam ezt a friss (kedden futottam erre, akkor még nem volt itt) lerakatot az erdő szélén. Pofátlan ismerhette a helyszínt, mert közelebb menve a bokor aljában növényzet által már lassan eltakarva nagyobb mennyiségű építési törmelék található.”

Hulladék jellege: veszélyes, építési.

[codepeople-post-map]

A Nyúl dűlő építési hulladéklerakatának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...