Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Nyúl dűlő építési hulladéklerakata

Nyúl dűlő építési hulladéklerakatára lett figyelmes székesfehérvári hulladékvadászunk. Újabb skalpjában bontási törmelékekre lett figyelmes, amiben veszélyes hulladék is található.

Frissítve
2018.07.24.

A bejelentőtől a helyszínről kapott nagyszerű hírt kaptuk:
“Tisztelt Szerkesztők! Nagyjából két hete jártam erre és ma örömmel tapasztaltam,  hogy megtisztították az utat. Nyilván a terület  tulajdonosa volt a szenvedő alany. Remélem sokáig így marad az út. “

Nyúl dűlő építési hulladéklerakata

Köszönjük az illetékes hatóságoknak a terület megtisztítását és a bejelentőnek a helyzetjelentést.


Frissítve
2018.04.23.

A bejelentőtől a helyszínről az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Tisztelt Szerkesztők! A lerakat tovább bővül 🙁 “

Reméljük a helyzet nem fokozódik tovább.


Korábban
2018.03.20.

A képen jól látható az építési hulladék mennyisége, illetve a benne lévő palalemez is található, ami azbeszt tartalmaz. Emiatt veszélyes hulladéknak minősül. A település korábbi bejelentéseit ide kattintva lehet megtekinteni.

A palalemezek azbeszt tartalmúak, emiatt veszélyes hulladéknak minősülnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A palalemezek azbeszt tartalmúak, emiatt veszélyes hulladéknak minősülnek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Bizalmam töretlen Önök felé, így változatlanul küldeni fogom a bejelentéseket a fellelt illegális hulladéklerakótoktól. Remélem utolérik magukat és fel/ illetve bejelentésre kerülnek a megküldött bejelentések. Annál is inkább, mert megtisztított helyről is írtam.  Nos a mostani lelet: Ma délután kutyasétáltatás közben találtam ezt a friss (kedden futottam erre, akkor még nem volt itt) lerakatot az erdő szélén. Pofátlan ismerhette a helyszínt, mert közelebb menve a bokor aljában növényzet által már lassan eltakarva nagyobb mennyiségű építési törmelék található.”

Hulladék jellege: veszélyes, építési.

A Nyúl dűlő építési hulladéklerakatának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek