Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Feldarabolt állatok maradványai Újpalota és Zugló határában - Hulladekvadasz.hu

Feldarabolt állatok maradványai Újpalota és Zugló határában

Feldarabolt állatok maradványai Újpalota és Zugló határában, a Mogyoródi út végén. A cím egyértelmű. Kizárólag azoknak ajánljuk, akiknek van hozzá kellően erős gyomra.

Legtöbb esetben az ilyen és ehhez hasonló esetben az elkövető(k) húsipari szektorból származtathatóak. Korábban is kaptunk hasonló bejelentések, amikről elmondható, hogy súlyos közegészségügyi veszélyekkel járnak. Kezdve itt a fertőzés veszélyeitől, egészen csúnya következményekig. A két budapesti kerület ezen határáról már több alkalommal érkezett bejelentés. Korábbiakat ide kattintva lehet megtekinteni.

Vajon mit rejt ez a kupac? Feldarabolt állatok maradványait. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vajon mit rejt ez a kupac? Feldarabolt állatok maradványait. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Bp. XIV-XV. határán a Mogyoródi u-i vasúti átjárónál kezdődő ösvényen az elmúlt 1 éve vki kicsontozott állati maradékokat kezdett kihordani az ipari vágányok mellé zsákszámra. Kb. 2 havonta 1-2 zsáknyi anyag megjelenik, erősen valószínű, hogy vállalkozási maradékokból, nagyrészt csontok és hús. Rendőrség elkövető hiányában nem tud vele foglalkozni, esetleg az önkormányzat, ántsz-nek lehetne eszköze. Ha tudtok, tegyetek vmit. 

Állati maradványok rohadó bűze lengi körbe a helyszínt. Érzitek? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Állati maradványok rohadó bűze lengi körbe a helyszínt. Érzitek? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csatoltam 6 képet a ma reggeli állapotokról (2019.03.21.), az alakuló szagokat azt hiszem nem nehéz hozzáképzelni. Hát, eddig nem gondolkodtam el a szemetelők kategóriáin, de azt hiszem, ezt a minősített esetek közé sorolnám, hangsúlyozom, hogy egyre gyakoribb és növekvő a mennyiség, erősen valószínűsítem, hogy vállalkozásból származik ez is, de ez sajnos nemcsak bosszantó, hanem eü-i kockázatot is jelent (kóbor állatok, patkányok, stb.)”

A véres húscafatok mellett még rohadó, kidobott zöldségek is találhatóak a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A véres húscafatok mellett még rohadó, kidobott zöldségek is találhatóak a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: szerves, kommunális.

[codepeople-post-map]

A feldarabolt állatok helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...