FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Bölcsőde közeli bűzölgő szemétdomb Ferencvárosban

Bölcsőde és óvoda közelében kialakult bűzölgő szemétdombot kerülgetnek a szülök a gyerekeikkel Ferencvárosban. A szemét a helyszín melletti kiürített épületből való a bejelentő szerint.

Frissítve
2018.04.03.

A bejelentőtől az alábbi levelet kaptunk a bejelentésének a megoldásáról
“Kedves hulladékvadászok! Az Önkormányzattól a mai napon kaptam levelet a múlt héten bejelentett szeméthalommal kapcsolatban. Ilyen villámgyors intézkedést ritkán tapasztalunk. Mellékelek két képet a megtisztított útszakaszról is. Köszönjük az Önök segítségét is! További sikeres munkát kívánok.”

A bejelentés hatása egyértelmű. Vajon Hulladékvadász hatásról beszélhetünk?

A bejelentés hatása egyértelmű. Vajon Hulladékvadász hatásról beszélhetünk?

Köszönjük a tájékoztatást és az illetékes szervek munkáját.


Korábban
2018.03.22.

A bejelentésben szereplő problémaleírás egészen egyszerűen elképesztő. Az utca másik oldalán ezen a szakaszon a bejelentő szerint építkezés zajlik, ami miatt még pluszban nehezebb a közlekedés az arra járó lakosoknak. Budapest IX. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A szeméttől elöntött, járhatatlan útszakasztól a gyerekek is megijednek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szeméttől elöntött, járhatatlan útszakasztól a gyerekek is megijednek. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Legalább egy hónapja kerülgetjük az egyre cifrább és undorítóbb szemétkupacot, amelyet az Önkormányzat által fokozatosan kiürített épület elköltöző lakói hagynak maguk mögött. A sarkon túl, a Thaly Kálmán utcában bölcsőde, óvoda van, oda próbálnánk eljutni nap-mint-nap, ám a szennyes pelenkákból és egyéb háztartási hulladékból, továbbá minden nemű-rangú lomból álló bűzlő halom már a teljes járdaszélességet elfoglalja, így a babakocsival, kisgyerekkel az úttesten, az autóforgalomnak háttal vagyunk kénytelenek manőverezni (a szembe oldalon építkezés miatt szintén használhatatlan a járda). Nem csak szembántó, de egészségügyi szempontból is aggályos, plusz balesetveszélyes!”

Szép mennyiségű szemét, főként kommunális hulladék gyűlt fel az utca ezen szakaszán. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szép mennyiségű szemét, főként kommunális hulladék gyűlt fel az utca ezen szakaszán. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális.

A szemét egyszerűen a falra van hányva. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemét egyszerűen a falra van hányva. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bölcsőde, óvoda közeli helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet