Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Dunaharaszti kislakásnyi hulladék - Hulladekvadasz.hu

Dunaharaszti kislakásnyi hulladék

Dunaharaszti Fecskefű utcát valaki, vagy valakik hulladéklerakónak nézik. Sajnos szomorú hírünk van számukra: NEM AZ! A településről érkezett első bejelentés.

Frissítve
2018.07.17.

Egy újabb bejelentést kaptunk a Fecskefű utcából, de nem jó híreket. A helyzet nem javult, több címmel és névvel ellátott számla található hulladéklerakatban.
„Tisztelt Cím! Nem csökkent hanem szaporodott a szemét a Fecskefű utcában!”

A helyzet valóban nem javult. A mostani bejelentésben a szemétben található elérhetőségekről is kaptunk jelzést. Talán érdemes lenne kutakodni egy kicsit a szemét közt? Továbbítjuk az illetékeseknek az újabb bejelentést a helyszínről.


Korábban
2018.03.22.

A bejelentésben tipikus települési hulladékokat találunk a szokásos kipakolt fél lakás mellett némi építési hulladék is befigyel a helyszínen a képek tanúsága szerint.

Fotel, kanapé, gyerekágy. Mi van felnőtt a gyerek? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Fotel, kanapé, gyerekágy. Mi van felnőtt a gyerek? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Dunaharaszti Fecskefű utcában egyre nagyobb a hulladék halmaz, melyet környezetükre igénytelen emberek hordanak ide. Ha összeszedik, két nap múlva újra tele ott a szemét halmaz, szinte az egész utca egy szeméttelep.

Megunt gyerekjátékok és rejtélyes kukoricazsákok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Megunt gyerekjátékok és rejtélyes kukoricazsákok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A Dunaharaszti Fecskefű utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.


A település a wikipedia szerint

Dunaharaszti város Pest megyében, a Szigetszentmiklósi járásban.

Fekvése
A Ráckevei-Duna bal partján, a Pesti-síkságon fekszik a budapesti agglomerációban. A fővárostól 17 km-re délre, az M0-s, a Budapest-Baja 510-es számú út, a H6-os HÉV és a 150-es számú Budapest–Kunszentmiklós-Tass–Kelebia-vasútvonal mentén terül el, melynek két megállója van a városban: Dunaharaszti vasútállomás és Dunaharaszti alsó megállóhely. Határos települések: Budapest (észak), Alsónémedi (délkelet), Taksony (dél), Szigetszentmiklós (nyugat) ez utóbbi természetes határ is, melyet a Ráckevei-Duna képez. Innen indul a Duna–Tisza-csatorna.

Története
A terület már a bronzkor óta lakott. A római korban egy kereskedelmi út vezetett át a térségen. A IV. században a határok védelmével megbizott légióknak egy táborhelye volt itt, melyet Contraaquincum-nak is neveztek. E táborhely Diocletianus császárnak 293-ban kiadott rendeletére épült és a IV. század végéig állt fenn.

Dunaharaszti, Haraszti nevét 1229-ben említik először az oklevelek Haraszti néven. Dinamikus fejlődésének érdemeként 2000-ben városi rangot kapott.

Forrás: wikipedia.

You may also like...