Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Víz Világnap 2018 - Szemétszedés Százhalombattán - Hulladekvadasz.hu

Víz Világnap 2018 – Szemétszedés Százhalombattán

Víz Világnap 2018 alkalmával a szemétszedést szervez a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat, amit már 2008 óta megrendeznek.

Ezen esemény kapcsán a szervezet minden évben megtisztítja a városban lévő vízpartok környékét, amelyre idén 2018. március 24-én kerül sor. Az eseményhez bárki csatlakozhat.

A Víz világnapja egy évente ismétlődő esemény, amelyet 1993 óta minden év március 22-én tartanak meg. A világnap célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a mindenki számára elérhető, tiszta víz fontosságára és az édesvízkészletek veszélyeztetettségére. A világnapot 1992-ben, a Rio de Janieróban tartott nemzetközi Környezet és Fejlődés konferenciát követően kezdeményezte az ENSZ közgyűlése. – forrás wikipedia.

Megtisztítandó területek (két csapattal):

  • Óváros buszfordulótól a Harcsa Csárdával szembeni partszakaszig az üzemi területek kihagyásával
  • Harcsa Csárdától a gáton keresztül a Csónakházig

Találkozási pontok:

  • Óvárosi buszfordulónál
  • Harcsa Csárda előtti partszakaszon reggel 9 órakor

A 2018-as Víz Világnap nemzetközi szlogenje:„Védd természetesen!”, amely eseményhez a Dubics Tamás Horgászegyesület is csatlakozva előadást tart a részt vevőknek a hazánkat átszelő, Európa második leghosszabb folyamáról, a Dunáról és annak élővilágáról.

Az esemény végén zsíros kenyérrel várjuk az önkénteseket a Csónakházban. Az étkezés és a védőfelszerelések miatt kérjük a nagyobb létszámot jelezzék a hulladekkommando@gmail.com e-mail címen, illetve a facebookos eseményen közvetlenül elérhetőek a szervezők.

Víz Világnap 2018 - Szemétszedés Százhalombattán

Víz Világnap 2018 – Szemétszedés Százhalombattán

Ruházat: kényelmes, évszaknak és időjárásnak megfelelően. A védőfelszereléseket az egyesület biztosítja.

A Víz Világnap 2018 szemétszedési akción mindenkit sok szeretettel várnak a szervezők!

Ha támogatnád a százhalombattai hulladékkommandó munkáját adód 1%-val, akkor a képen látható módon megteheted.

You may also like...