Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért

A JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért. Az illegális hulladék és a szemetelés problémája országos és napról napra egyre több kárt okoz a környezetnek és a magyar államnak.

A célunk az volt, hogy a lakosságot aktivizáljuk a környezet, életterük tisztaságának megőrzése érdekében, illetve segítsük és bemutassuk az illetékes szervek munkáját. Ezáltal egyfajta tolmácsként lépjünk fel a lakosság és az önkormányzatok között, ami nagyban megkönnyítette a hathatós munkát a hatóságoknak. Az oldalra több ezer bejelentés érkezett, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az oldal üzemeltetése, állandó adminisztrálása napi szintű elfoglaltságot jelent számunkra. A honlap szerkesztését csak 1-2 főből álló szerkesztői csapat látja el, amit család és munka mellett önköltségen, saját szabadidőből mára már nem tudja elvégezni.

Az utóbbi 2 évben állami vagy céges támogatót, szponzort nem tudtunk találni erre a méltánytalanul alul értékelt társadalmi munka fenntartásához. Ezen okok miatt a hulladekvadasz.hu üzemeltetése továbbiakban a jelenlegi formában nem életképes.

A hulladékvadászat április 1-től megszűnik.

Köszönjük mindazoknak akik bejelentettek, támogattak minket és közösségi rendezvényeinken megjelentek.

A JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért bemutatva az emberi tenni akarást és a súlyos károkat okozó szemetelés mindennapos hulladékproblémáját. Erről a nyílt levelünkben Dr. Áder János Köztársasági elnök urat is értesítettük, a JÖN Alapítványunk által írt nyílt levelünkben, amit itt olvasható.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!