Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért - Hulladekvadasz.hu

JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért

A JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért. Az illegális hulladék és a szemetelés problémája országos és napról napra egyre több kárt okoz a környezetnek és a magyar államnak.

A célunk az volt, hogy a lakosságot aktivizáljuk a környezet, életterük tisztaságának megőrzése érdekében, illetve segítsük és bemutassuk az illetékes szervek munkáját. Ezáltal egyfajta tolmácsként lépjünk fel a lakosság és az önkormányzatok között, ami nagyban megkönnyítette a hathatós munkát a hatóságoknak. Az oldalra több ezer bejelentés érkezett, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az oldal üzemeltetése, állandó adminisztrálása napi szintű elfoglaltságot jelent számunkra. A honlap szerkesztését csak 1-2 főből álló szerkesztői csapat látja el, amit család és munka mellett önköltségen, saját szabadidőből mára már nem tudja elvégezni.

Az utóbbi 2 évben állami vagy céges támogatót, szponzort nem tudtunk találni erre a méltánytalanul alul értékelt társadalmi munka fenntartásához. Ezen okok miatt a hulladekvadasz.hu üzemeltetése továbbiakban a jelenlegi formában nem életképes.

A hulladékvadászat április 1-től megszűnik.

Köszönjük mindazoknak akik bejelentettek, támogattak minket és közösségi rendezvényeinken megjelentek.

A JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért bemutatva az emberi tenni akarást és a súlyos károkat okozó szemetelés mindennapos hulladékproblémáját. Erről a nyílt levelünkben Dr. Áder János Köztársasági elnök urat is értesítettük, a JÖN Alapítványunk által írt nyílt levelünkben, amit itt olvasható.