Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért

A JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért. Az illegális hulladék és a szemetelés problémája országos és napról napra egyre több kárt okoz a környezetnek és a magyar államnak.

A célunk az volt, hogy a lakosságot aktivizáljuk a környezet, életterük tisztaságának megőrzése érdekében, illetve segítsük és bemutassuk az illetékes szervek munkáját. Ezáltal egyfajta tolmácsként lépjünk fel a lakosság és az önkormányzatok között, ami nagyban megkönnyítette a hathatós munkát a hatóságoknak. Az oldalra több ezer bejelentés érkezett, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

Az oldal üzemeltetése, állandó adminisztrálása napi szintű elfoglaltságot jelent számunkra. A honlap szerkesztését csak 1-2 főből álló szerkesztői csapat látja el, amit család és munka mellett önköltségen, saját szabadidőből mára már nem tudja elvégezni.

Az utóbbi 2 évben állami vagy céges támogatót, szponzort nem tudtunk találni erre a méltánytalanul alul értékelt társadalmi munka fenntartásához. Ezen okok miatt a hulladekvadasz.hu üzemeltetése továbbiakban a jelenlegi formában nem életképes.

A hulladékvadászat április 1-től megszűnik.

Köszönjük mindazoknak akik bejelentettek, támogattak minket és közösségi rendezvényeinken megjelentek.

A JÖN Alapítvány Hulladékvadász projektje sikeresen révbe ért bemutatva az emberi tenni akarást és a súlyos károkat okozó szemetelés mindennapos hulladékproblémáját. Erről a nyílt levelünkben Dr. Áder János Köztársasági elnök urat is értesítettük, a JÖN Alapítványunk által írt nyílt levelünkben, amit itt olvasható.