FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Szemétszedés Zugló vasútállomás környékén

Szemétszedés Zugló vasútállomása környékén április 21-én. Te is ott leszel? A szervezők várnak mindenkit szeretettel a szemétszedési akcióra.

Az esemény egyik partnere a MÁV, akinek a területéről az önkéntesek gyűjtik majd össze a szemetet. A facebook-os „TégyZuglóért-Te+Én+Gyerünk” oldal tagjai takarítást szerveznek a kerület egy igencsak szemetes részén, az április 21-i hétvégére. A helyszín a Zugló vasútállomás környéke.

A helyszín ha tanúskodni tudna vajon hány szemetelőről tudna személyleírást adni?

A helyszín ha tanúskodni tudna vajon hány szemetelőről tudna személyleírást adni?

A terület nagyrészt a MÁV-é, ezért a terület takarításával kapcsolatban egyeztettek a szervezők a vasúttársasággal. A balesetveszélyes terület miatt a munkavégzéshez szükség lesz a részvevőknek egy munkavédelmi oktatás, amit MÁV munkatársai tartanak meg.

Az esemény facebook oldala ide kattintva elérhető.

Szükséges szintén a részvevők neve, személyigazolvány száma, melyet excel táblázat formájában kell megküldeni a MÁV-nak. A területre lépési engedélyeket csak így fogják kiadni. Továbbá a MÁV konténert bocsát a szemétszedők részére. A szervezők az előregisztrációs eljárás miatt azt kérik, hogyha ezen feltételekkel jönne segíteni, akkor a fenti fórumon, Peres Ildikónak küldje át az adatait Április 17-ig.

A szemétszedés Zugló vasútállomása mellett egy jó példa arra, hogy önkéntes szervezéssel tegyünk a tiszta környezetünkért. Te is ott leszel?

Ha hasonló eseményeken szeretnél részt venni, akkor kattints ide az eseményajánló menüpontra.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet