Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétszedés Zugló vasútállomás környékén - Hulladekvadasz.hu

Szemétszedés Zugló vasútállomás környékén

Szemétszedés Zugló vasútállomása környékén április 21-én. Te is ott leszel? A szervezők várnak mindenkit szeretettel a szemétszedési akcióra.

Az esemény egyik partnere a MÁV, akinek a területéről az önkéntesek gyűjtik majd össze a szemetet. A facebook-os „TégyZuglóért-Te+Én+Gyerünk” oldal tagjai takarítást szerveznek a kerület egy igencsak szemetes részén, az április 21-i hétvégére. A helyszín a Zugló vasútállomás környéke.

A helyszín ha tanúskodni tudna vajon hány szemetelőről tudna személyleírást adni?

A helyszín ha tanúskodni tudna vajon hány szemetelőről tudna személyleírást adni?

A terület nagyrészt a MÁV-é, ezért a terület takarításával kapcsolatban egyeztettek a szervezők a vasúttársasággal. A balesetveszélyes terület miatt a munkavégzéshez szükség lesz a részvevőknek egy munkavédelmi oktatás, amit MÁV munkatársai tartanak meg.

Az esemény facebook oldala ide kattintva elérhető.

Szükséges szintén a részvevők neve, személyigazolvány száma, melyet excel táblázat formájában kell megküldeni a MÁV-nak. A területre lépési engedélyeket csak így fogják kiadni. Továbbá a MÁV konténert bocsát a szemétszedők részére. A szervezők az előregisztrációs eljárás miatt azt kérik, hogyha ezen feltételekkel jönne segíteni, akkor a fenti fórumon, Peres Ildikónak küldje át az adatait Április 17-ig.

A szemétszedés Zugló vasútállomása mellett egy jó példa arra, hogy önkéntes szervezéssel tegyünk a tiszta környezetünkért. Te is ott leszel?

Ha hasonló eseményeken szeretnél részt venni, akkor kattints ide az eseményajánló menüpontra.

You may also like...