Csepeli Petőfi utca szemétdombja

Petőfi utca állandósult szemétdombjára hívja fel a figyelmet a bejelentő Csepelen. Állítása szerint eddig nem jártak sikerrel sehol bejelentéseikkel.

Frissítve
2018.04.30.

Csepel Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentés megtisztításával kapcsolatban
“Tisztelt Hulladekvadasz.hu! Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának címezett, és a Városrendezési Irodához 2018. április 23-án továbbított bejelentésére az alábbi tájékoztatást adom. A Budapest XXI., Petőfi utcában, közterületen elhagyott hulladékot a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. már a bejelentés beérkezését megelőzően  elszállította. A mai napon a Városrendezési Iroda Környezetvédelmi Csoportja ellenőrizte a területet, újabb hulladéklerakást nem tapasztalt. A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.  lehetőségeihez mérten mindent megtesz a jelzett területek visszaellenőrzése és hulladékmentesítése érdekében.

Köszönjük Csepel Önkormányzatának a takarítási munkálatok elvégzését és a gyors ügyintézést.


Korábban
2018.04.15.

Valószínűsítjük, hogy az önkormányzat tudhat a helyszín problémájáról és azon van, hogy minél hamarabb megoldja azt. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Csepeli Petőfi utca szemétdombja és annak vélt szemetelői? Nem tudjuk! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csepeli Petőfi utca szemétdombja és annak vélt szemetelői? Nem tudjuk! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadászok! A segítségüket szeretném kérni. A Bp 21. Petőfi utcának a közepén folyamatossá vált a szemét lerakás,az utcában élőket nagyon zavarja, nem tudjuk kihez forduljunk, az önkormányzat válaszra sem méltat minket.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, vegyi, veszélyes.

A Petőfi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Április 1-től bizonytalan nem fogadunk bejelentéket, csak kivételes esetekben.

Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet