Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Csepeli Petőfi utca szemétdombja

Petőfi utca állandósult szemétdombjára hívja fel a figyelmet a bejelentő Csepelen. Állítása szerint eddig nem jártak sikerrel sehol bejelentéseikkel.

Frissítve
2018.04.30.

Csepel Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta a bejelentés megtisztításával kapcsolatban
“Tisztelt Hulladekvadasz.hu! Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzatának címezett, és a Városrendezési Irodához 2018. április 23-án továbbított bejelentésére az alábbi tájékoztatást adom. A Budapest XXI., Petőfi utcában, közterületen elhagyott hulladékot a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. már a bejelentés beérkezését megelőzően  elszállította. A mai napon a Városrendezési Iroda Környezetvédelmi Csoportja ellenőrizte a területet, újabb hulladéklerakást nem tapasztalt. A Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.  lehetőségeihez mérten mindent megtesz a jelzett területek visszaellenőrzése és hulladékmentesítése érdekében.

Köszönjük Csepel Önkormányzatának a takarítási munkálatok elvégzését és a gyors ügyintézést.


Korábban
2018.04.15.

Valószínűsítjük, hogy az önkormányzat tudhat a helyszín problémájáról és azon van, hogy minél hamarabb megoldja azt. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

Csepeli Petőfi utca szemétdombja és annak vélt szemetelői? Nem tudjuk! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Csepeli Petőfi utca szemétdombja és annak vélt szemetelői? Nem tudjuk! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadászok! A segítségüket szeretném kérni. A Bp 21. Petőfi utcának a közepén folyamatossá vált a szemét lerakás,az utcában élőket nagyon zavarja, nem tudjuk kihez forduljunk, az önkormányzat válaszra sem méltat minket.”

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém, vegyi, veszélyes.

A Petőfi utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Április 1-től bizonytalan nem fogadunk bejelentéket, csak kivételes esetekben.

Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek