Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Skanzen buszmegállója ismét szemetes

Skanzen buszmegállójában a korábbi években gyakorta tapasztalt módon ismét szemetes. Erről tanúskodnak a képek és a bejelentő hulladékvadász levele.

Szentendre korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

A buszmegállóban tapasztalt állapotok egyértelműen a kultúra hiányára utalnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A buszmegállóban tapasztalt állapotok egyértelműen a kultúra hiányára utalnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
Vasárnapi  kirándulás során szomorú látvány fogadott a Skanzen buszmegállójában. A helyszín frekventált turisztikai attrakció, ahova sok külföldi is ellátogat. Ennek ellenére a Tiszafa utca felújított buszmegállóban szerteszét illegális háztartási hulladék éktelenkedett. 2016-ban született már bejelentés innen, szerencsére a TESZ önkéntesei akkor megtisztították a helyszínt. Sajnos azonban szemetelők továbbra sem kímélik a helyszínt!

  

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

A Skanzen buszmegállójából beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Skanzenről a wikipedia szerint

A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum az 1967-ben alapított szabadtéri néprajzi múzeum Szentendrén. Gyakran egyszerűen szentendrei skanzen néven emlegetik. Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye. Bemutatja a Kárpát-medence jellegzetes tájegységeinek népi építészetét, a falusi és mezővárosi társadalom különböző rétegeinek lakáskultúráját, életmódját. A múzeum természetvédelmi terület. A kiállítási épületek, berendezési tárgyak pótolhatatlan értéket képviselnek.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek