Skanzen buszmegállója ismét szemetes

Skanzen buszmegállójában a korábbi években gyakorta tapasztalt módon ismét szemetes. Erről tanúskodnak a képek és a bejelentő hulladékvadász levele.

Szentendre korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

A buszmegállóban tapasztalt állapotok egyértelműen a kultúra hiányára utalnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A buszmegállóban tapasztalt állapotok egyértelműen a kultúra hiányára utalnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
Vasárnapi  kirándulás során szomorú látvány fogadott a Skanzen buszmegállójában. A helyszín frekventált turisztikai attrakció, ahova sok külföldi is ellátogat. Ennek ellenére a Tiszafa utca felújított buszmegállóban szerteszét illegális háztartási hulladék éktelenkedett. 2016-ban született már bejelentés innen, szerencsére a TESZ önkéntesei akkor megtisztították a helyszínt. Sajnos azonban szemetelők továbbra sem kímélik a helyszínt!

  

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

A Skanzen buszmegállójából beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Skanzenről a wikipedia szerint

A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum az 1967-ben alapított szabadtéri néprajzi múzeum Szentendrén. Gyakran egyszerűen szentendrei skanzen néven emlegetik. Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye. Bemutatja a Kárpát-medence jellegzetes tájegységeinek népi építészetét, a falusi és mezővárosi társadalom különböző rétegeinek lakáskultúráját, életmódját. A múzeum természetvédelmi terület. A kiállítási épületek, berendezési tárgyak pótolhatatlan értéket képviselnek.

Forrás: wikipedia.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet