Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Skanzen buszmegállója ismét szemetes - Hulladekvadasz.hu

Skanzen buszmegállója ismét szemetes

Skanzen buszmegállójában a korábbi években gyakorta tapasztalt módon ismét szemetes. Erről tanúskodnak a képek és a bejelentő hulladékvadász levele.

Szentendre korábbi bejelentéseit ide kattintva tekinthetőek meg.

A buszmegállóban tapasztalt állapotok egyértelműen a kultúra hiányára utalnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A buszmegállóban tapasztalt állapotok egyértelműen a kultúra hiányára utalnak. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
Vasárnapi  kirándulás során szomorú látvány fogadott a Skanzen buszmegállójában. A helyszín frekventált turisztikai attrakció, ahova sok külföldi is ellátogat. Ennek ellenére a Tiszafa utca felújított buszmegállóban szerteszét illegális háztartási hulladék éktelenkedett. 2016-ban született már bejelentés innen, szerencsére a TESZ önkéntesei akkor megtisztították a helyszínt. Sajnos azonban szemetelők továbbra sem kímélik a helyszínt!

  

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

[codepeople-post-map]

A Skanzen buszmegállójából beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Skanzenről a wikipedia szerint

A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum az 1967-ben alapított szabadtéri néprajzi múzeum Szentendrén. Gyakran egyszerűen szentendrei skanzen néven emlegetik. Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye. Bemutatja a Kárpát-medence jellegzetes tájegységeinek népi építészetét, a falusi és mezővárosi társadalom különböző rétegeinek lakáskultúráját, életmódját. A múzeum természetvédelmi terület. A kiállítási épületek, berendezési tárgyak pótolhatatlan értéket képviselnek.

Forrás: wikipedia.

You may also like...