Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szilas-patak hulladékmezője az Ázsia Center mögött - Hulladekvadasz.hu

Szilas-patak hulladékmezője az Ázsia Center mögött

A Szilas-patak mentén több tonnányi veszélyes, kommunális és építési hulladék található, mindez Pólus Center és az Ázsia Center mögötti területen. 

Az ilyesfajta természet és környezetgyalázás mindennaposak ma Magyarországon. Ennek sajnos jelenleg komoly gátjai nincsenek, csak a tettenérés és a komoly büntetések szabhatnának határt a szemetelő hordák tevékenységének. A XV. kerületből kapott korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Veszélyes hulladék minden mennyiségben megtalálható a helyszínen. Háttérben a patak meder látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Veszélyes hulladék minden mennyiségben megtalálható a helyszínen. Háttérben a patak meder látható. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A legjobban szennyezett terület a Pólus Center és az Ázsia Center közötti terület Szilas-patak bal partszakasza, de alapjában szemetes a két pláza közötti mező, a patak jobb partján az erdő szélén és az erdőben is látni szemetet, nem beszélve maga a patakmederről is.

Fagyálló "díszesen" kilógatva az egyik bokor ágán, nincsen karácsony, de azért ez mégis sok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Fagyálló „díszesen” kilógatva az egyik bokor ágán, nincsen karácsony, de azért ez mégis sok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A területen mindenféle szeméttípus megtalálható a háztartási hulladéktól kezdve az építési törmelékig. Gumiabroncs, toalett, régi képcsöves televíziók tömkelege, cd (lemez), autó karosszéria, felni, stb. minden választékban szennyezi a talajt és a patak vízét egyaránt.”

A bejelentés időpontja: 2018.03.11. – A bejelentés közel 1 hónap később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes, gumiabroncs, építési hulladék.

[codepeople-post-map]

A Szilas-patak helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...