Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vácrátót vasútállomás közelében szemétkupacok

Vácrátót vasútállomás közelében vadászták le a képen látható kupacokat, melyben cipők, ruhák, és egyéb kommunális hulladék megtalálható. 

Mondhatnánk, hogy szép fogás, feltesszük a trófeák közé, de inkább szomorkodunk, hogy ilyen van!

Vácrátót vasútállomás közelében szemétkupacok, de vajon ki tette oda? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vácrátót vasútállomás közelében szemétkupacok, de vajon ki tette oda? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok” Vácrátóti vasútállomástól nem messze az Aszód felé vezető sínek mellett, (Váchartyán felé vezető úton) a kocsifordulónál fogtuk ezt a kupacot. errefelé sokszor vannak efféle szemétdombok itt-ott.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, fém.

A Google Streetview 2011-es képein látható, hogy már akkor is kedvelt célpontja volt a szemetelőknek. Érdemes odafigyelni!

A Vácrátót vasútállomás közeléből beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

 

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek