Vácrátót vasútállomás közelében szemétkupacok

Vácrátót vasútállomás közelében vadászták le a képen látható kupacokat, melyben cipők, ruhák, és egyéb kommunális hulladék megtalálható. 

Mondhatnánk, hogy szép fogás, feltesszük a trófeák közé, de inkább szomorkodunk, hogy ilyen van!

Vácrátót vasútállomás közelében szemétkupacok, de vajon ki tette oda? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vácrátót vasútállomás közelében szemétkupacok, de vajon ki tette oda? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok” Vácrátóti vasútállomástól nem messze az Aszód felé vezető sínek mellett, (Váchartyán felé vezető úton) a kocsifordulónál fogtuk ezt a kupacot. errefelé sokszor vannak efféle szemétdombok itt-ott.”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, fém.

A Google Streetview 2011-es képein látható, hogy már akkor is kedvelt célpontja volt a szemetelőknek. Érdemes odafigyelni!

A Vácrátót vasútállomás közeléből beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

 

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!