Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékégetés Kerepes Gyár utcájában - Hulladekvadasz.hu

Hulladékégetés Kerepes Gyár utcájában

Rendszeres a hulladékégetés Kerepes Gyár utcájában – állítja a bejelentő, aki környékbeli elszenvedője a mérgező cselekménysorozatnak.

A honlapunkat üzemeltető JÖN Alapítvány téli „Füst-öl, avagy a hulladékégetése rossz!” című figyelemfelkeltő kampányából megtudhattuk, hogy a hulladék elégetése milyen komoly egészségügyi és környezeti veszélyekkel jár. A kerepesi esethez hasonlóval sajnos országosan találkozhatunk, ahol a külterületre kihordott hulladékot – legtöbb esetben – ismeretlen személyek felgyújtják, elégetik. Ezzel nem csak másoknak, hanem önmaguknak is ártanak. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A kerepesi hulladékégetés helyszíne. Döbbenetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kerepesi hulladékégetés helyszíne. Döbbenetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Kerepesi lakos vagyok. Hetek óta hordják a szemete a Gyár utcai patak partjára, minden nap égetik a szennyező hulladékot végig a réten. És ezt senki nem veszi észre! A tűzoltóság minden második nap kint van. Förtelmes ami itt megy és senki nem akar intézkedni. Csatolok néhány fotót, de az este még több lett mivel egész éjjel hordták a szemetet. A patak partján lévő lerakata továbbra is folytatódik. Kérem mielőbbi intézkedésüket.”

A bejelentés időpontja: 2018.04.16.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes hulladék.

[codepeople-post-map]

A hulladékégetés Kerepes Gyár utcai helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...