Hulladékégetés Kerepes Gyár utcájában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Rendszeres a hulladékégetés Kerepes Gyár utcájában – állítja a bejelentő, aki környékbeli elszenvedője a mérgező cselekménysorozatnak.

A honlapunkat üzemeltető JÖN Alapítvány téli “Füst-öl, avagy a hulladékégetése rossz!” című figyelemfelkeltő kampányából megtudhattuk, hogy a hulladék elégetése milyen komoly egészségügyi és környezeti veszélyekkel jár. A kerepesi esethez hasonlóval sajnos országosan találkozhatunk, ahol a külterületre kihordott hulladékot – legtöbb esetben – ismeretlen személyek felgyújtják, elégetik. Ezzel nem csak másoknak, hanem önmaguknak is ártanak. A település korábbi bejelentései ide kattintva elérhetőek.

A kerepesi hulladékégetés helyszíne. Döbbenetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kerepesi hulladékégetés helyszíne. Döbbenetes! / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kerepesi lakos vagyok. Hetek óta hordják a szemete a Gyár utcai patak partjára, minden nap égetik a szennyező hulladékot végig a réten. És ezt senki nem veszi észre! A tűzoltóság minden második nap kint van. Förtelmes ami itt megy és senki nem akar intézkedni. Csatolok néhány fotót, de az este még több lett mivel egész éjjel hordták a szemetet. A patak partján lévő lerakata továbbra is folytatódik. Kérem mielőbbi intézkedésüket.”

A bejelentés időpontja: 2018.04.16.

Hulladék jellege: kommunális, veszélyes hulladék.

[codepeople-post-map]

A hulladékégetés Kerepes Gyár utcai helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: