Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Betongyűrű, amit kukának néznek Debrecenben

Betongyűrű, amit kukának néznek Debrecenben állítja a bejelentő hulladékvadászunk a Fancsika I. víztározó partjáról. Hasonlóval már találkozunk.

Frissítve
2018.05.28.

A bejelentő tájékoztatott bennünket, hogy a területről a hulladékot eltakarították
“A Fancsikai I-es víztározónál felfedezett szemétlerakatok, a múlt hét folyamán felszámolásra kerültek. Csatolva küldök alkalmas megtisztítás utáni képeket.”

Köszönjük a tájékoztatást és a bejelentő kivételes segítségét.


Korábban
2018.04.22.

A végső megoldást az jelentené, ha a szemét mellett a betongyűrűt is elszállítanák a helyszínről és hulladékedényzetet helyeznének el a környéken.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Itt már legalább próbálták kukának nézni, a számomra ismeretlen funkciót betöltő betongyűrűt. Lehet, ez utóbbi is illegálisan tartózkodik ott, de a betongyűrű akár díszítőelem is lehet, ha nem nézik kukának. Képeket csatolva küldöm. Helyszín: Debrecen, Fancsikai 1-es víztározó.”

Hulladék jellege: kommunális.

Az betongyűrű helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek