Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Betongyűrű, amit kukának néznek Debrecenben - Hulladekvadasz.hu

Betongyűrű, amit kukának néznek Debrecenben

Betongyűrű, amit kukának néznek Debrecenben állítja a bejelentő hulladékvadászunk a Fancsika I. víztározó partjáról. Hasonlóval már találkozunk.

Frissítve
2018.05.28.

A bejelentő tájékoztatott bennünket, hogy a területről a hulladékot eltakarították
“A Fancsikai I-es víztározónál felfedezett szemétlerakatok, a múlt hét folyamán felszámolásra kerültek. Csatolva küldök alkalmas megtisztítás utáni képeket.”

Köszönjük a tájékoztatást és a bejelentő kivételes segítségét.


Korábban
2018.04.22.

A végső megoldást az jelentené, ha a szemét mellett a betongyűrűt is elszállítanák a helyszínről és hulladékedényzetet helyeznének el a környéken.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Itt már legalább próbálták kukának nézni, a számomra ismeretlen funkciót betöltő betongyűrűt. Lehet, ez utóbbi is illegálisan tartózkodik ott, de a betongyűrű akár díszítőelem is lehet, ha nem nézik kukának. Képeket csatolva küldöm. Helyszín: Debrecen, Fancsikai 1-es víztározó.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Az betongyűrű helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...