Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Elte sporttelep mellé kihajított szoláriumgép - Hulladekvadasz.hu

Elte sporttelep mellé kihajított szoláriumgép

Az Elte sporttelep mellé valaki kihajított egy szoláriumgépet. Vajon már ennyire a nyakunkon lenne a nyár vagy megvan már a nyári ideális bőrszín? Nem tudjuk!

Azt igen, hogy valaki a helyszínre kihajított egy szoláriumgépet, ami a bejelentő legjobb értesülései szerint ismeretlenek helyezték ki Budapest XI. kerületének Mérnök utca és Mohai út sarkára.

Egy komplett szoláriumgép található az utcára hajítva. /  Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy komplett szoláriumgép található az utcára hajítva. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Hulladékvadászok! Mérnök utca-Mohai út sarka, Elte sporttelep előtt egy kidobott szoláriumgép csak úgy a kukák mellett hever, a sporttelep szerint náluk soha nem volt ilyen gép. A közeli Bánk Bán utcai hulladékudvarban simán le lehetne adni. „

Hulladék jellege: elektronikai, fém.

[codepeople-post-map]

A Elte sporttelep melletti helyszínről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.