Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fótfürdő "rongyos" első bejelentése - Hulladekvadasz.hu

Fótfürdő „rongyos” első bejelentése

A Fótfürdő település közelében egy használaton kívüli földúton illegális hulladéklerakások színesítik a környezetet. Természetesen mindezt előnytelenül. 

A településről beérkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Főként kommunális hulladék lerakva a bozótosba. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Főként kommunális hulladék lerakva a bozótosba. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
„Sziasztok! Fótfürdőt Csomád felé elhagyva, a vasút előtt, az úttól balra egy kis földúton hulladéklerakatok láthatók. Van itt műanyag, ruha, műszaki hulladék, üveg. A helyszín tipikus hulladéklerakó helyszín, érdemes figyelni kik állnak meg erre. Az eldobott szélvédőn még régi autópályamatrica is látható. Hátha egy rendszám beazonosítható rajta… ” 

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, műszaki

[codepeople-post-map]

A Fótfürdő településéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Önkéntes szemétszedést szerveznél? 

Toborozz társakat egy facebook esemény szervezésével, és mi megosztjuk ezt a honlapunkon. Ide kattintva találod az aktuális eseményeket.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...