Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fótfürdő “rongyos” első bejelentése

A Fótfürdő település közelében egy használaton kívüli földúton illegális hulladéklerakások színesítik a környezetet. Természetesen mindezt előnytelenül. 

A településről beérkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Főként kommunális hulladék lerakva a bozótosba. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Főként kommunális hulladék lerakva a bozótosba. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
“Sziasztok! Fótfürdőt Csomád felé elhagyva, a vasút előtt, az úttól balra egy kis földúton hulladéklerakatok láthatók. Van itt műanyag, ruha, műszaki hulladék, üveg. A helyszín tipikus hulladéklerakó helyszín, érdemes figyelni kik állnak meg erre. Az eldobott szélvédőn még régi autópályamatrica is látható. Hátha egy rendszám beazonosítható rajta… ” 

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, műszaki

A Fótfürdő településéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Önkéntes szemétszedést szerveznél? 

Toborozz társakat egy facebook esemény szervezésével, és mi megosztjuk ezt a honlapunkon. Ide kattintva találod az aktuális eseményeket.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek