Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Levendulakert utca építési törmeléke Tatán

Levendulakert utca helyszínéről írt egy helyi bejelentő, hogy a Tata széli zsombékost mindenféle építési törmelék és föld keverékével töltik fel.

Fennállhat a veszélye, hogy olyan anyag is belekeveredik a feltöltésbe, ami speciális kezelést igényelne. Úgy tűnik, a környéken gyakori probléma az építési törmelék nem körültekintő elhelyezése. Amennyiben a bejelentő gyakran megfordul a helyszínen, érdemes lenne több információt szerezni a kotrógépet üzemeltetőktől, hogy honnan és milyen céllal kerül a helyszínre sitt. A Tatáról  érkezett korábbi bejelentést ide kattintva olvashatja.

A bejelentés szövege:
“Tisztelt hulladékvadászok! Tata, Levendulakert utcában a zsombékost mindenféle építési törmelék és föld keverékével töltik fel. E-mailben már jeleztem ezt az ügyet, azt a választ kaptam, hogy ezen a felületen is jelentsem be. Nem tudom mennyire káros ez a dolog, ha gondoljátok járjatok el az ügyben. Mindennap arra járok, láttam már ott aszfalt, beton, tégla, vakolat és egyéb anyagokkal kevert földet. Időnként hoznak egy kotrógépet, és az egészet beletolják a zsombékba. Szerintem ezek közül az anyagok közül nem mind oda való. GPS: 47.640894, 18,298919 ; 2890, Tata, Levendulakert utca”

A bejelentés időpontja: 2018.03.28. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési törmelék

 

A tatai Levendulakert utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes szerveknek.

Köszönjük a bejelentést!


Önkéntes szemétszedést szerveznél? 

Toborozz társakat egy facebook esemény szervezésével, és mi megosztjuk ezt a honlapunkon. Ide kattintva találod az aktuális eseményeket.


Lennél Te is hulladékvadász?

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek