Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Levendulakert utca építési törmeléke Tatán - Hulladekvadasz.hu

Levendulakert utca építési törmeléke Tatán

Levendulakert utca helyszínéről írt egy helyi bejelentő, hogy a Tata széli zsombékost mindenféle építési törmelék és föld keverékével töltik fel.

Fennállhat a veszélye, hogy olyan anyag is belekeveredik a feltöltésbe, ami speciális kezelést igényelne. Úgy tűnik, a környéken gyakori probléma az építési törmelék nem körültekintő elhelyezése. Amennyiben a bejelentő gyakran megfordul a helyszínen, érdemes lenne több információt szerezni a kotrógépet üzemeltetőktől, hogy honnan és milyen céllal kerül a helyszínre sitt. A Tatáról  érkezett korábbi bejelentést ide kattintva olvashatja.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt hulladékvadászok! Tata, Levendulakert utcában a zsombékost mindenféle építési törmelék és föld keverékével töltik fel. E-mailben már jeleztem ezt az ügyet, azt a választ kaptam, hogy ezen a felületen is jelentsem be. Nem tudom mennyire káros ez a dolog, ha gondoljátok járjatok el az ügyben. Mindennap arra járok, láttam már ott aszfalt, beton, tégla, vakolat és egyéb anyagokkal kevert földet. Időnként hoznak egy kotrógépet, és az egészet beletolják a zsombékba. Szerintem ezek közül az anyagok közül nem mind oda való. GPS: 47.640894, 18,298919 ; 2890, Tata, Levendulakert utca”

A bejelentés időpontja: 2018.03.28. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: építési törmelék

 [codepeople-post-map]

A tatai Levendulakert utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes szerveknek.

Köszönjük a bejelentést!


Önkéntes szemétszedést szerveznél? 

Toborozz társakat egy facebook esemény szervezésével, és mi megosztjuk ezt a honlapunkon. Ide kattintva találod az aktuális eseményeket.


Lennél Te is hulladékvadász?

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...