Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mercedes Sprinter keresi gazdáját Zuglóban - Hulladekvadasz.hu

Mercedes Sprinter keresi gazdáját Zuglóban

A Mercedes Sprinter típusú kisbusz egy újabb hátrahagyott roncsautó Zuglóban. A bejelentő nyomozást végzett a már útakadályként veszteglő kisbusszal kapcsolatban.

Frissítve
2018.05.08.

A bejelentő az alábbi tájékoztatást adta a bejelentésében szereplő otthagyott autóról
„Sziasztok! Köszönjük a segítséget, ma reggelre eltűnt a roncs! 🙂 Csatolom a képet a hűlt helyről.”

Köszönjük a bejelentő értesítését, és az illetékes hatóságok munkáját.


Korábban
2018.04.26.

Szinte mindent leír, amit meglehet tudni törvénytisztelő állampolgárként. Érdekes egy história ez. Korábban többször is írtunk arról, hogy Zugló autóroncs temetővé vált. S ezt azzal tudjuk alátámasztani, hogy az országból innen érkezett eddig a legtöbb magára hagyott gépjárművel kapcsolatod bejelentés honlapunkra.

Mercedes ide vagy oda, de ez a kisbusz már nincs a legjobb formájában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Mercedes ide vagy oda, de ez a kisbusz már nincs a legjobb formájában. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Kb. háromnegyed éve leparkoltak és hátrahagytak egy roncsautót. Azóta az autó nem mozdult. A rendszám le van szedve, és az egyik a szélvédő mögé van helyezve az egyik. Az itt lakókkal már próbáltunk más fórumon megoldást találni, de egyelőre csak falakba ütköztünk. Az autó nem a környéken lakóké.

Amire eddig jutottunk: Az autón található cégnév és telefonszám. A cég már nem létezik, a telefonszámon egy készséges hölgy tájékoztatott minket, hogy az autót kb. 10-11 éve adták el. Már nem tudják kinek, a papírok nincsenek meg. Rendőrség talán tudja, nekünk információval nem szolgálnak.

  • Az autó nincs forgalomban
  • Rendszám: GGU-716
  • Gyártmány: MERCEDES
  • Típus: SPRINTER 312D KA
  • Szin: FEHÉR
  • A jármű körözés alatt áll? NEM
  • A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás adatai: A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) állásfoglalása alapján adat nem adható ki.
  • Forgalmi adatok: –
  • Egyéb: A lekérdezett jármű nincs forgalomban

Csatolok fényképeket. Pontos helyszín: Bp., XIV., Fráter György utca és Kupa vezér útja kereszteződés. Kérem segítsenek az ügy előremozdításában és rendezésében. Köszönöm.”

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Mercedes Sprinter típusú gépjárművel kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Tudtad-e?

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság a főváros közigazgatási területén 2014. szeptember 1-jén kezdte meg a „hátrahagyott”, üzemképtelen gépjárművek felderítését.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...