Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szegedi mentősök és a szeméttel sodródott férfi - Hulladekvadasz.hu

Szegedi mentősök és a szeméttel sodródott férfi

A szegedi mentősök egy különös esettel találkoztak. Egy fiatal férfi a Tiszán sodródott uszadékfából és szemétből álló szemétkupacon. Az élete pillanatokon múlott.

Kimentették! Fura élménnyel gazdagodhatott az a férfi, akit egy uszadék kupac tetején, az áradó Tiszán ébresztettek fel a szegedi mentősök az éjszaka közepén.

A Tisza hulladékszennyezéséről rendszeresen beszámolónk, illetve a folyó megmentésért fáradozó PET Kupa akcióiról is.

A fiatal „hajótörött” a szerencsének köszönheti életét, a mentősök ugyanis épp betegátadás után tartottak állomásukra, amikor megpillantották az uszadékon nyugodtan sodródó fiatalt. Azonnal megálltak és segítségére siettek. A faágakból, szemétből és levelekből álló kupac a parthoz közeledve, egy idő után valamin magától fennakadt. Miután sikerült kontaktusba vonni a férfit maga is elég meglepett volt.

„Fogalma sem volt, honnan sodorhatja őt a víz vagy hogyan került a hordalék közepére.” – írja facebook oldalán az mentok.hu.

A szegedi mentősök a Katasztrófavédelem és a rendőrség szakembereitől kértek segítséget a férfi partra juttatásához, ami pár percen belül megtörtént. A meglepő ébredést követő vizsgálatok után végül stabil állapotban szállították kórházba a szerencsétlenül járt férfit.


Hősképző oktatás az Országos Mentőszolgálatnál – Csatlakozz te is!

Hősképző oktatást indított az Országos Mentőszolgálat. Minden hónap utolsó hétfőjén megnyitják a mentőállomások kapuit a nagyközönség számára, és bárki részt vehet egy ingyenes újraélesztő oktatáson.

You may also like...