Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hajdúszoboszló külterületén hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Hajdúszoboszló külterületén hulladéklerakatok

Hajdúszoboszló külterületén hulladéklerakatokat vélt felfedezni helyi hulladékvadász társunk, aki a hulladékot nem koncentráltan, hanem szétszórtan találta.

Ez egyben a településről érkezett első bejelentés is. A Hajdú-Bihar megyéből érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Az erdőbe behordott építési és kommunális hulladék egyik része. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az erdőbe behordott építési és kommunális hulladék egyik része. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Nem tudom, hogy ilyen fajta esettel foglalkoztok-e. Hajdúszoboszló Keleti határában találtam bejelentésre alkalmas mennyiségű szemetet, de az 1 km hosszan van eloszlatva az út mentén. Nem tudok utcanevet mondani, mert szerintem nincs is. Közterületnek minősített útszakasz ez, melyen járhatnak személyautók, de többnyire a Kösely Zrt. használja, mezőgazdasági területeinek megközelítésére.

Kétlem, hogy ők lennének a hunyók, mert a „Kösely Zrt. Magánút” feliratú tábla mögött – ahová egyébként a mai napig is bejár boldog, boldogtalan, még én is… – ott már tisztaság van. Csatolom a képeket, melyek egymásól hozzávetőlegesen 100 méterenként készültek.”

Hulladék jellege: építési, kommunális.

[codepeople-post-map]

Hajdúszoboszló külterületéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...