Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Határi úti kiserdő újabb szennyezései - Hulladekvadasz.hu

Határi úti kiserdő újabb szennyezései

A Határi úti kiserdő helyszínéről  érkezett egy elkeseredett bejelentés, hogy ismét a szemetelők vették birtokba a területet, hogy korábban már meg lett tisztítva.

Anno tanösvény, erdei tornapálya került kialakításra ezen a területen, táblákkal, padokkal fém és fa szeméttárolókkal az utak mentén. De ahogy a képek is mutatják nincs meg a kellő tisztelet. A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

A bejelentés szövege:
„Tisztelt Szerkesztők! Délután a Határ út menti kiserdőben sétáltunk. A József A. lakótelep Távíró u. Dési Huber u. kereszteződésből a Határ út felé nyílik egy keresztút, amely a József A. lakótelep felől csak gyalog járható, míg a Határ út felől gépkocsival is be lehet hajtani. Nos a lakótelep felől indulva kb 50 méter után balra szebb időket látott műanyag redőnyök az avarban. Kb 100 m l távolabb lakásfelújítás maradványai (padlószőnyegek és sittes zsákok).

A Határ úthoz érve bontott elektronikai termékek, kommunális hulladék és sitt halmozódik.Az Ibis hotel mögött vegyes tüzelésű kazánok végterméke szétszórva és zsákolva. Az erdőben hajléktalanok által elhagyott szemét (nagyobb kolónia most is lakik a Határ út felőli oldalon), a Távíró közben (Határ útról kb 15 m re) útszélen kidobott szemetes zsákok. Hihetetlen, hogy ezt a részt is tavaly ősszel tisztították meg civil összefogással. A képek a fenti felsorolás alapján követik egymást GPS: 47.46402, 19.12216″

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, építési

A bejelentés időpontja: 2018-04-18.

[codepeople-post-map]

A Határ úti kiserdő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Csatlakoznál?  

Ha téged is zavar a szemét, csatlakozz hozzánk. Részleteket ide kattintva olvashatsz. Csatlakozz a hivatalos facebook csoportunkhoz, ami közvetlenebb elérést biztosít tevékenységeinkről.


Tudtad-e? 

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.

You may also like...