Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debrecenben is vásárolj hulladék nélkül flashmob - Hulladekvadasz.hu

Debrecenben is vásárolj hulladék nélkül flashmob

Vásárolj hulladék nélkül flashmob májusi eseményünkhöz Debrecenből is csatlakoztak, avagy csomagolásmentes május a Civis nagyvárosban.

A debreceni MandaLabor csapata felismerve a téma fontosságát csatlakozott az esemény országossá tételéhez, aminek nagyon örülünk. A budapesti flashmobunkhoz hasonlóan május 12-én délelőtt kerül megrendezésre az esemény, amihez közvetlenül ide kattintva lehet csatlakozni. A helyi szervezők várnak mindenkit szeretettel, hogy megmutassák csomagolásmentesen is lehet vásárolni. Ha te is szerveznél egy másik város piacterére egy ilyen eseményt, akkor írj nekünk, segítünk!

A helyi szervezők az alábbi tematika szerint várják az eseményhez csatlakozókat

Csatlakozva a budapesti Vásárolj hulladék nélkül! flashmobhoz, Debrecenben is összegyűlünk, és példát mutatunk, hogyan is lehet zacskó, hulladék nélkül vásárolni.
Gyere el, csatlakozz az eseményhez!

Amit hoznod kell magaddal:

  • Jelenj meg zöld pólóban.
  • Dobozaidat, vászontáskáidat, üvegeidet a vásárláshoz.
  • Jó kedvet, kedvességet, jó modort.
  • A barátaidat, családtagjaidat, akiknek esetleg most mutatnád meg, hogy is lehet így vásárolni.

Fontos:

  • Gyülekező a Nagy Piac Fórum felőli bejáratánál 9:30-kor.
  • Vásárlás 10 órától egyénileg.
  • 11 órakor ismételt találkozó egy fotó erejéig.

Vásárolj hulladék nélkül flashmob eseményünk és a csomagolásmentes május eseménye minél több embert sarkal majd a tudatosabb vásárlásra, a hulladék nélküli élethez.

You may also like...