Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Debrecenben is vásárolj hulladék nélkül flashmob

Vásárolj hulladék nélkül flashmob májusi eseményünkhöz Debrecenből is csatlakoztak, avagy csomagolásmentes május a Civis nagyvárosban.

A debreceni MandaLabor csapata felismerve a téma fontosságát csatlakozott az esemény országossá tételéhez, aminek nagyon örülünk. A budapesti flashmobunkhoz hasonlóan május 12-én délelőtt kerül megrendezésre az esemény, amihez közvetlenül ide kattintva lehet csatlakozni. A helyi szervezők várnak mindenkit szeretettel, hogy megmutassák csomagolásmentesen is lehet vásárolni. Ha te is szerveznél egy másik város piacterére egy ilyen eseményt, akkor írj nekünk, segítünk!

A helyi szervezők az alábbi tematika szerint várják az eseményhez csatlakozókat

Csatlakozva a budapesti Vásárolj hulladék nélkül! flashmobhoz, Debrecenben is összegyűlünk, és példát mutatunk, hogyan is lehet zacskó, hulladék nélkül vásárolni.
Gyere el, csatlakozz az eseményhez!

Amit hoznod kell magaddal:

  • Jelenj meg zöld pólóban.
  • Dobozaidat, vászontáskáidat, üvegeidet a vásárláshoz.
  • Jó kedvet, kedvességet, jó modort.
  • A barátaidat, családtagjaidat, akiknek esetleg most mutatnád meg, hogy is lehet így vásárolni.

Fontos:

  • Gyülekező a Nagy Piac Fórum felőli bejáratánál 9:30-kor.
  • Vásárlás 10 órától egyénileg.
  • 11 órakor ismételt találkozó egy fotó erejéig.

Vásárolj hulladék nélkül flashmob eseményünk és a csomagolásmentes május eseménye minél több embert sarkal majd a tudatosabb vásárlásra, a hulladék nélküli élethez.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek