Zodony utca hulladéklerakata

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Zodony utca hulladéklerakatáról küldött bejelentést egy XX. kerületi lakos, ami azért felháborító, mert szemétlerakást tiltó tábla is ki van rakva a helyszínen.

Kis iróniával mondhatnánk, hogy ugyan rakhatták volna 100 méterrel arrébb, ahol “tábla nem tiltja”. De inkább bosszankodunk az emberi hozzáállás ezen szintjén.  A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

Még egy hónapja már a hó se tudta eltakarni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Még egy hónapja már a hó se tudta eltakarni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
“Sziasztok! Újra jelentkezem, sajnos ezúttal is szemét ügyben. Újabb szemétkupacok bukkantak fel, most Erzsébeten, a Hungaro Casing 
(1203 Budapest, Zodony u. 3.) mellett. Külön érdekesség, hogy szemétlerakást tiltó tábla is ki van rakva, de nem sok elrettentő ereje van. Légy szíves intézkedjetek”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, építési.

Bejelentés időpontja: 2018.03.19. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

[codepeople-post-map]

Zodony utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Lennél Te is hulladékvadász?

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: