Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Zodony utca hulladéklerakata

Zodony utca hulladéklerakatáról küldött bejelentést egy XX. kerületi lakos, ami azért felháborító, mert szemétlerakást tiltó tábla is ki van rakva a helyszínen.

Kis iróniával mondhatnánk, hogy ugyan rakhatták volna 100 méterrel arrébb, ahol “tábla nem tiltja”. De inkább bosszankodunk az emberi hozzáállás ezen szintjén.  A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

Még egy hónapja már a hó se tudta eltakarni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Még egy hónapja már a hó se tudta eltakarni. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
“Sziasztok! Újra jelentkezem, sajnos ezúttal is szemét ügyben. Újabb szemétkupacok bukkantak fel, most Erzsébeten, a Hungaro Casing 
(1203 Budapest, Zodony u. 3.) mellett. Külön érdekesség, hogy szemétlerakást tiltó tábla is ki van rakva, de nem sok elrettentő ereje van. Légy szíves intézkedjetek”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, építési.

Bejelentés időpontja: 2018.03.19. – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Zodony utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Lennél Te is hulladékvadász?

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek