Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kutyabiztonság és az illegális szemetelés - Hulladekvadasz.hu

Kutyabiztonság és az illegális szemetelés

A kutyabiztonság és az illegális szemetelés fogalma nem áll túl távol egymástól, hiszen a szemetelésnek – többek közt – kis kedvenceink is időről időre áldozatául esnek.

Minden bizonnyal több kutya tulajdonos találkozott már sétáltatás közben az illegálisan lerakott, oda nem illő hulladékban rejtőző veszélyekkel. Sajnálatos módon a leggyakoribb résztvevői a szennyezett területeknek az apró hegyes, szúrós üvegszilánkok, műanyagdarabok, szögek. Ezek a kisebb méretű darabkák bizony csúnya sérülések okozói lehetnek kedvenceink lábain.

Brútusz mancsa nem éppen pacsi-kompatibilis. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Brútusz mancsa nem éppen pacsi-kompatibilis. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Elővigyázatos gazdik kutyusaival is megtörténhet bármikor egy szilánkba lépés, például egy erdő széli séta közben. Amikor meglátjuk, hogy egy felelőtlen szemetelő miatt van fájdalma imádott társunknak, abban a pillanatban minimum valami nagyon cifrát kívánunk a bűnösnek.

A hulladékvadász csapata szemléletváltást sürget a cifraságok helyett!

Élő példa a fentiekre Brútuszka esete, akit gazdája egy erdei sétáltatás alkalmával belevezette a magas fűben megbúvó üvegtörmelékekbe. A kutya rögtön sántítani kezdett. Szerencsére a gazdi résen volt, gyorsan haza vette az irányt és egyből elkezdte a kutya sebének kitisztítását, a vérzés megállítását.

A kutya napról napra egyre jobban van, de a történtek láthatóan megviselték.

Brútusz sebének kitisztítása után. Jobbulást kívánunk neki! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Brútusz sebének kitisztítása után. Jobbulást kívánunk neki! / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az úgynevezett kutyabiztonság minden ebet megillet. Élj a lehetőséggel és a hulladékvadasz.hu oldalon te is tehetsz bejelentést illegális hulladéklerakás ügyében és mi megtesszük a megfelelő lépéseket. Kutyások , ti is legyetek hulladékvadászok!


Kutyások figyelmébe ajánljuk útmutatónkat kutyaház készítéséhez bontott hűtőből.

You may also like...