Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban

Szétdobált műanyaghulladék a Csömöri és Rákospatak utca kereszteződésénél, a sportközpont mögötti zöld területről érkezett illegális hulladék bejelentés.

A használaton kívüli sínek közt szétdobált műanyag, ruha és egyéb hulladékok. A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban

Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
“Sziasztok! Műanyaghulladék mindenfele a XIV. kerületben! Ha egy erdőben, vagy folyó parton lenne ez, sokkal jobban elborzasztana ugyan, de így is érthetetlen a dolog. Legalább ürítették volna egy sarokba. Könyörgöm, miért nem egy sarokba dobják, ha mindenképp így szeretnék a természetbe visszajuttatni ezen nemes anyagokat?”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, ruha.

A bejelentés időpontja: 2018.04.18. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

A szétdobált műanyaghulladék helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Csatlakoznál?  

Ha téged is zavar a szemét, csatlakozz hozzánk. Részleteket ide kattintva olvashatsz.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek