Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban - Hulladekvadasz.hu

Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban

Szétdobált műanyaghulladék a Csömöri és Rákospatak utca kereszteződésénél, a sportközpont mögötti zöld területről érkezett illegális hulladék bejelentés.

A használaton kívüli sínek közt szétdobált műanyag, ruha és egyéb hulladékok. A környékről érkezett további bejelentéseket ide kattintva találod.

Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban

Szétdobált műanyaghulladék Zuglóban. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege:
„Sziasztok! Műanyaghulladék mindenfele a XIV. kerületben! Ha egy erdőben, vagy folyó parton lenne ez, sokkal jobban elborzasztana ugyan, de így is érthetetlen a dolog. Legalább ürítették volna egy sarokba. Könyörgöm, miért nem egy sarokba dobják, ha mindenképp így szeretnék a természetbe visszajuttatni ezen nemes anyagokat?”

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, ruha.

A bejelentés időpontja: 2018.04.18. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

[codepeople-post-map]

A szétdobált műanyaghulladék helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Csatlakoznál?  

Ha téged is zavar a szemét, csatlakozz hozzánk. Részleteket ide kattintva olvashatsz.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...