Tetten érték a szerves hulladékkal szemetelőket

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Tetten érték azokat a szemetelőket, akik évek óta illegálisan szabadultak meg a romlott hústól. A tevékenységükről a hulladekvadasz.hu -ra is érkezett bejelentés.

A korábban a környékről beérkezett bejelentésben a bejelentő elmondta, hogy a területekre rendszeresen hordják ki ismeretlenek a feldarabolt állati maradványokat.

“Tetten érték a mezőőrök azokat, akik évek óta romlott húst hordtak ki Rákospalota külterületére.” – közölte Oláh Csaba, a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat intézményvezetője az  MTI-vel 2018. április 24., kedden.

Mint elmondta, hétfő este észlelték, hogy két hússzállító megy be a Rákospalota külterületére, ezért értesítették a fóti mezőőröket. Az egyik autó elmenekült a helyszínről, de a másikban ülő három elkövetőt elfogták, és előállították.

A Tv2 Tények is beszámolt a történtekről.

Az elkövetők 2-2,5 tonna romlott húst, csontot helyeztek ki a külterületen, mintegy 220 ládában. Oláh Csaba megjegyezte, évek óta próbálták elfogni az elkövetőket, akik havi rendszerességgel hordtak ki – általában 2-3 köbméter – romlott húst a külterületre.

Az Őrzők rovatunkban szereplő Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkáját bemutató cikkeink ide kattintva elérhetőek.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított eljárást a három férfival szemben – mondta András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére.

Gratulálunk a Rákosmeni Mezei Őrszolgálatnak, hogy tetten érték az elkövetőket, akiknek remélhetőleg örökre elmegy a kedvük a további szemeteléstől.

Forrás: MTI.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: