Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tetten érték a szerves hulladékkal szemetelőket - Hulladekvadasz.hu

Tetten érték a szerves hulladékkal szemetelőket

Tetten érték azokat a szemetelőket, akik évek óta illegálisan szabadultak meg a romlott hústól. A tevékenységükről a hulladekvadasz.hu -ra is érkezett bejelentés.

A korábban a környékről beérkezett bejelentésben a bejelentő elmondta, hogy a területekre rendszeresen hordják ki ismeretlenek a feldarabolt állati maradványokat.

„Tetten érték a mezőőrök azokat, akik évek óta romlott húst hordtak ki Rákospalota külterületére.” – közölte Oláh Csaba, a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat intézményvezetője az  MTI-vel 2018. április 24., kedden.

Mint elmondta, hétfő este észlelték, hogy két hússzállító megy be a Rákospalota külterületére, ezért értesítették a fóti mezőőröket. Az egyik autó elmenekült a helyszínről, de a másikban ülő három elkövetőt elfogták, és előállították.

A Tv2 Tények is beszámolt a történtekről.

Az elkövetők 2-2,5 tonna romlott húst, csontot helyeztek ki a külterületen, mintegy 220 ládában. Oláh Csaba megjegyezte, évek óta próbálták elfogni az elkövetőket, akik havi rendszerességgel hordtak ki – általában 2-3 köbméter – romlott húst a külterületre.

Az Őrzők rovatunkban szereplő Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkáját bemutató cikkeink ide kattintva elérhetőek.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított eljárást a három férfival szemben – mondta András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére.

Gratulálunk a Rákosmeni Mezei Őrszolgálatnak, hogy tetten érték az elkövetőket, akiknek remélhetőleg örökre elmegy a kedvük a további szemeteléstől.

Forrás: MTI.

You may also like...