Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vazul utca rohadó autóroncsa Zuglóban - Hulladekvadasz.hu

Vazul utca rohadó autóroncsa Zuglóban

A Vazul utca parkolójában hosszú évek óta egy rohadó autóroncs okoz problémát a helyiek számára. Az autót évek alatt nem sikerült elszállítaniuk.

Frissítve
2018.05.19.

Az alábbi tájékoztatást kaptuk egy helyi lakostól
„Sziasztok! Elvitték./Rendészet honlapján szerepel. Rendszám nélküli piros Ford Escort, elszállítás ideje és helye: 2018.05.17. 08:40 perc, Budapest, XIV. kerület Vazul utca 8. szám elől.”

Köszönjük a Zuglói Önkormányzati rendészetnek az autóroncs elszállítását.


Korábban
2018.05.01.

„A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Legfrissebb ismereteink szerint a rendszám nélküli autókat az illetékes hatóság, jelen esetben a Zuglói Önkormányzati Rendészeknek kötelességük elszállítani. Zuglóból érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Vazul utca autóroncsa már több, mint 10 napja "pihen" ezen a helyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vazul utca autóroncsa már több, mint 10 napja „pihen” ezen a helyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Olvastam Önökről, hogy az elhagyott autók elszállállításában is segédkeztek már. Itt Zuglóban a Vazul utcában is áll már jó ideje egy roncs! A társasház lakói már többféle módon próbálkoztak hogy szállítsák el. Több telefon és levél ellenére október óta nem történt semmi! Ebben kérnénk segítségüket. A ház lakói kialakítottak  egy előkertet  így borzasztóan elcsúfítja a környezetet. Címünk: Vazul utca 8. Készítettem fotókat melyeket mellékelten küldöm. „

A bejelentés időpontja: 2018.05.01.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Vazul utca helyszínéről érkezett bejelentés továbbítjuk az illetékes hatóságoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...