Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vazul utca rohadó autóroncsa Zuglóban

A Vazul utca parkolójában hosszú évek óta egy rohadó autóroncs okoz problémát a helyiek számára. Az autót évek alatt nem sikerült elszállítaniuk.

Frissítve
2018.05.19.

Az alábbi tájékoztatást kaptuk egy helyi lakostól
“Sziasztok! Elvitték./Rendészet honlapján szerepel. Rendszám nélküli piros Ford Escort, elszállítás ideje és helye: 2018.05.17. 08:40 perc, Budapest, XIV. kerület Vazul utca 8. szám elől.”

Köszönjük a Zuglói Önkormányzati rendészetnek az autóroncs elszállítását.


Korábban
2018.05.01.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Legfrissebb ismereteink szerint a rendszám nélküli autókat az illetékes hatóság, jelen esetben a Zuglói Önkormányzati Rendészeknek kötelességük elszállítani. Zuglóból érkezett korábbi bejelentéseket ide kattintva lehet megtekinteni.

Vazul utca autóroncsa már több, mint 10 napja "pihen" ezen a helyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vazul utca autóroncsa már több, mint 10 napja “pihen” ezen a helyen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Olvastam Önökről, hogy az elhagyott autók elszállállításában is segédkeztek már. Itt Zuglóban a Vazul utcában is áll már jó ideje egy roncs! A társasház lakói már többféle módon próbálkoztak hogy szállítsák el. Több telefon és levél ellenére október óta nem történt semmi! Ebben kérnénk segítségüket. A ház lakói kialakítottak  egy előkertet  így borzasztóan elcsúfítja a környezetet. Címünk: Vazul utca 8. Készítettem fotókat melyeket mellékelten küldöm. “

A bejelentés időpontja: 2018.05.01.

Hulladék jellege: autóroncs.

A Vazul utca helyszínéről érkezett bejelentés továbbítjuk az illetékes hatóságoknak.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek